Jump to content

legija

Korisnik
  • Broj objava

    94
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Zahtjev podnio u 4 mjesecu ,pozitivno riješenje stiglo početkom sedmog mjeseca,a isplata za studenta bila jučer.
  2. Može li broj ili mail od dotičnog gospodina.Riješenje o priznatom pravu stiglo i postalo pravomoćno u 7 mjesecu,a sad je deveti ,a od kuna ni k.... i onda priče o ozbiljnosti vlasti i administracije.Baš su učinkoviti,čudo jedno.
  3. OTP banka Uplaćeno na račun u 15.35 sati.Tko očekujestipendiju neka provjeri. Ažurirano OTP banka Uplaćeno na račun u 15.35 sati.Tko očekujestipendiju neka provjeri.
  4. U tvom slučaju nema nadopune dokumentacije,već se treba okončati po starom pravilniku.
  5. Eto država će biti spašena??? vlada odkida od usta moje četvero djece.Hvala im. Hvala im i na planu 21 i na svemu što su učinili za istinske hrvatske branitelje. <hvala im.
  6. prošle godine je ukupno odobreno 9598 stipendija i iznos je smanjen sa 400 na 300 kn za srednjoškolce,a za fakultete s 1000 na 700 kn.Ove godine najavljuju oko 8800 stipendija( 798manje nego lani),a glede isplate? izgleda u sezoni kiselih krastavaca!!! Evo i link emisije HTV-a veterani mira http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=578&cHash=34eb22e5b7 "ljudi nam moraju vjerovati" I.A.M. haha......
  7. http://www.slobodnadalmacija.hr/Zadar/tabid/73/articleType/ArticleView/articleId/156947/Default.aspx Evo što je buduća vlast obećala u Zadru. Živi bili pa vidjeli.
  8. Govorili su baš o lišenju radne sposobnosti i to da postoji potpuno i djelomično lišenje radne sposobnosti, te kako je 18000 osoba u RH u potpunosti lišeno radne sposobnosti i kako iste osobe nemaju niti pravo glasa na izborima. recimo da su nepismeni novinarčići mislili na poslovnu sposobnost!
  9. Opća ili prof.nesposobnost za rad nema nikakve veze sa poslovnom sposobnošću(ili ti radnom) u smislu da osoba samostalno odlučuje o svom životu i življenju.Osobama kojima je oduzeta poslovna sposobnost je dodjeljen skrbnik koji odlučuje umjesto njih,a radi se o osobama koje nisu sposobne samostalno rasuđivati i donositi odluke bitne za njihov život i funkcioniranje u društvu. Pozdrav!
  10. Informacija g.apollona je točna,kao što je točno da je na hr. portfolio.com namjerno objavljen podatak da vrijednost udjela FHB iznosi 392 kn i pad vrijednosti od-42%. Siguran sam da niti jedna (dez)informacija koja se odnosi na HB nije slučajna.Radi se o dobro smišljenoj kampanji,a uvijek će se naći branitelja koji će povijerovati u smišljenu laž.Poštovani dragovoljci i branitelji,kolege i prijatelji-oni koji su nas mrzili kad smo im rušili extvorevinu,mrze nas i danas i ne valja ih podcijeniti.
  11. Moj savjet ti je da ih ne prodaješ ako ti nije sila.Prati stanje na burzi bar nekoliko mjeseci-cijena se mjenja dnevno-nastoj bar dobiti nominalnu vrijednost za dionice. Lijepi pozdrav !
  12. http://limun.hr/main.aspx?id=18 Evo ti link pa si izračunaj. Luka Rijeka-182,vupik 70 i nešto,dok Mladina nije na burzi. Trenutno za dionice luke rijeka dobiješ 15470,00 kuna, za dionice Vupika 4060,00 kn,a za dionice Mladine ništa(jer se trenutno ne trguje,a raspon vrijednosti dok se trgovalo bio je od 80,00-do 400,00 kn).Dakle ukupno oko 19530,00 kn što je daleko ispod nominalne vrijednosti.
  13. Hvala legijo ., popravio si mi raspoloženje Mala dopuna: Sve odmah vrijedi za studente i posdiplomce odnosno punoljetne ali ne i za srednjoškolce odnosno maloljetne, naime njima smo kao roditelji morali otvorit tekući račun na njihovo ime a sredstvima koja će sjedat na isti ćemo raspolagat mi i to u maksimalnom iznosu od 1160 kuna mjesečno. Eto zašto je ove godine bilo potrebno dostavit kopiju tekućeg. Pozdrav! Neznam kome je u interesu dovoditi branitelje u zabludu. Naime potpuna je neistina ovo što je napisao sreckoo. Imam djete srednjoškolca i stipendiju je i ove godine primio preko HPB-a na tekući račun,a istu sam u cijelosti podigao jučer (svih 2800 kn)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija