Jump to content

marina24

Korisnik
  • Broj objava

    36
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. cijeli dan razmišljam da li da napišem sličan tekst, mislim, možda mi netko da poticaj. Sad sam u fazi kad mi se raspoloženje mijenja iz minute u minutu. Isto kao i ti provirim na legalis, skužim nigdje nikoga i dođe mi da se razbijem što sam sjela za kompjuter - evo i sada to činim - to je taj očaj, tražim slamku... Ponavljam a kao da prvi put čitam, činim to na način da kao kad malo dijete ponavlja pjesmicu - par rečenica ponovim po 5 puta, i nedaj Bože da ne nabrojim tih 5 ponavljanja, odmah pomislim izazivam vraga. Ma ne znam, puna sam očaja... Naka nam se javi netko od sretno položenih!
  2. dj bobo i tebi sve naj,naj.... nadam se da ćemo oko 25-tog na legalisu napisati gotovo je. do tada
  3. mvvu - to što ti je ona rekla da se prekida, utjecalo je na to da ti sad moraš po novom, malo te zavaljala. Ja sam na ispitu 21., 22., 23.07. uvjete sam stekla za vrijeme porodiljnog a kao sto vidiš gore - izlazim na ispit za par dana. Dakle, to nije istina.
  4. molim vas neka mi netko napiše tijek z.z. kamate kod naknade štete ili barem kaže gdje da to pogledam?!
  5. i ja konačno znam odgovor na neko pitanje da li presuda mora uvijek biti pravomoćna da bi mogla poslužiti kao ovršna isprava (odgovor pronašla u vodiću za ovršni postupak, nisam namjerno učila OZ), odgovor NE: 1. kada je presudom fizička osoba obvezana na ispunjenje tražbine do 1.000,00 kn 2. kada je pravna obvezana na isp. tr. do 5.000,00 kn To je ono što vas muči 100%
  6. Miletić pitanje: razlika između glavnog dužnika i založnog dužnika. iščitavam odgovor u vašim pisanjima, ali trebam potvrdu!!!!
  7. Sue, nemoj nas zaboraviti - još večeras se javi. Ako nam tko može dati pravu informaciju to si onda ti.Što se tiće prolaska, ne sumnjam, možda već sad ti govore: čestitam kolegice!
  8. slažem se, žena je znala toliko odgovora na naša pitanja, da sam ja ostala zabezeknuta. ja nisam skužila, jel ona to danas ima usmeni ili? ako da - sretno joj najsretnije...
  9. a joj tvoja sreća mi se čini tako nedostižnom. blago tebi...
  10. žao mi je što moram potvrditi, ali i više je nego moguća izmjena cijele komisije, to se dogodilo na samom početku roka, doslovce niti jedan od objavljenih ispitivača se nije pojavio.
  11. objavite da li ste uspjeli dobiti njena pitanja-odgovor, da možemo napraviti napad na vas, da nju ne opsjedamo svi, žena vjerojatno nema niti vremena za sve nas. o naknadi za autorsko djelo razgovaramo nakon ispita.
  12. kiki bolje kupi printer za te novce
  13. ja više ne znam kako bi sjela, da li bi sjedila, ležala, otvorila prozor ili ga zatvorila... imam još tri tjedna, a sve slabije učim. Samo molim Boga da se dijete ne razboli, da me ne hvataju krizne faze, da mi se komisija ne promjeni, da me moji uspiju izdržati, da mi nitko nepozvan ne kuca na vrata, da mi mob. ne zvoni... o prolazu/padu ne razmišljam, boli me briga, važno je samo da ne odustanem (tanka je granica)
  14. o da, ja sam u ime radnika i odrađivala prijave i ostalo vezano za stečaj, znam da im radni odnosi nisu prestajali, ali sam otišla prije kraja, pa nemam pojma o tom dijelu ništa, a nigdje ne mogu naći ništa konkretno. U svakom slučaju hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija