Jump to content

dado321

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima. Jučer sam dobio kaznu 10000 kuna i 5 mjeseci bez vozačke. Pišem žalbur da mi je kazna pevisoka pa me zanima dali da uz nju priložim molbu svog direktora da mi treba vozačka zbog posla i obrazac zadnje plaće da bi se vidjelo da nisam u financijskoj mogućnosti platiti tako veliku kaznu?
  2. Policajac joj je rekao. Vidjet ćemo kad dobijem kaznu koja će nadam se bit po minimalnim uvjetima.
  3. Kad sam bio kod sutkinje ona je znala za to da sam prije 6 godina skrivio pijan nesreću, ali je rekla da ova kazna ide po minimalnim mjerama (valjda jer je prošlo vrijeme rehabilitacije), tako da u policiji još uvijek imaju zapisano i nakon 6 godina prekršaj makar sam ja mislio da se to briše.
  4. To znači da me neće kazniti kao ponavljača prekršaja jer sam prije 6 godina pijan imao sudar.
  5. Pozdrav. Kupio sam auto preko firme u dogovoru sa direktorom i sad bi ga htijeli prenjet na moje ime. Auto je kupljen prije 2 godine i ima 56kW. Koliko bi iznosio porez u ovom slučaju?
  6. Pozdrav svima, imam pitanje. Prošli petak zaustavila me policija i proveo sam noć u zatvoru na otrežnjenju. Uglavnom napuhao sam 2,16 promila, prošao kroz crveno na semaforu i nisam se zaustavio policiji na znak "stop". Ujutro su me odmah odveli kod sutkinje i ja sam priznao sva tri prekršaja. Kod sutkinje sam dobio kazneni prijedlog na ta tri prekršaja i uzeta mi je dozvola na 8 dana. Zanima me dali sad trebam dobit od suda kolika će biti kazna i dali na to ja mogu poslati prigovor ili budući da sam priznao sve postaje automatski pravomoćno? Prvi prekršaj je mislim otišao u zastaru (bio je prije 6 godina), tako da bi ova kazna trebala biti po minimalnim mjerama.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija