Jump to content

Biber

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znaci ja bih trebao otvoriti racun na njeno ime i uplacivati?
  2. Radilo se o tome da uplatim koliko sam u mogucnosti (pola alimentacije),a ostalo kada se zaposlim. Nije se radilo o smanjivanju alimentacije.
  3. Rijeci soc.radnice su: "Mogu posvjedociti da si joj nudio novac,i na svaki pokusaj dogovora njen odgovor je jednostavno "ne"". Soc.radnica i ja smo 7 mjeseci pokusali naci neki dogovor s njom ali ona ne pristaje na nista. Svi razgovori koji su vodjeni kod soc.radnice upucuju na to kako me zeli odvojiti od djece sto je vise moguce. Pokusava me isprovocirati na sve moguce nacine kao sto su prijetnje, ako nisam uradio ono sto ona zamisli slijede psovke, kao npr. ako ne uradis ovo ili ono dobit ces K... a ne djecu, itd. Sto da ja kazem na sudu? Hoce li me sudac uopce saslusati? Jer znamo da su svi skloniji majkama.
  4. Nije mi jasno sljedece. Dobio sam tuzbu zbog neplacanja alimentacije. Nezaposlen sam i od rada na crno sam majci nudio novac koji ne zeli uzeti . Dakle odbija novac za alimentaciju a podnijela je tuzbu . Da sam nudio novac svjedok je socijalna radnica. Zanima me sta da radim na sudu? Za odvjetnika nemam novaca. Procitao sam da je ne placanje alimentacije kazneno dijelo, a dali je kazneno dijelo odbijanje uzeti alimentaciju? Hvala
  5. Pozdrav Prosle godine u 8 mjesecu majka je dobila djecu i odredjena je alimentacija u visini od 1300 kn. Do dana kada je dobila djecu bilo je sve normalno, ucestvovali smo zajedno u troskovima oko djece iako tada kao i sada nisam bio zaposlen. Od dana kada je dobila djecu vise me nista nepita. Pocela je sa prijetnjama da necu vidjati djecu ako ne uradim ono sto ona kaze. Dodjeljen je nadzor CZSS u trajanju od 6 mjeseci. Majka se zalila da neplacam alimentaciju i pozvani smo na razgovor. Izneo sam svoje stanje i predlozio da dajem 700kn dok se ne zaposlim. Socijalna radnica je prihvatila prijedlog ali majka ne zeli. Da napomenem kako ja imam novu obitelj gdje mi je supruga trudna i nezaposlena. Nakon toga smo pozivani opet iz istog razloga na razgovor gdje je majka i dalje odbijala bilo kakav novac koji sam nudio. Da bi sada dobio poziv na sud gdje sam tuzen da neplacam alimentaciju i gdje majka trazi 6 mjeseci zatvora. Zanima me sta da radim jer ispada da sam zanemario djecu a nisam, sve svoje roditeljske duznosti ispunjavam, kod mene su prelezali vodene boginje, kad su bolesni vodim ih ja kod doktora, redovno se vidjamo (onako kako je sud dodjelio) posto majka ne da ni minutu vise.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija