Jump to content

incha7

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pozz svima koji će sudjelovati!pa evo ovako u 15,00 završava radno vrijeme,i kreće se u birtiju.u 15,35 se popije prva piva,pa za deset minuta još jedna,a na kraju jedan mali bambus.auto palim u 15,55 i eto ti saobračajke.murja stiže u roku keks i ja duvam u 16,25 i to (0,36%/kg). e sad ono najbitnije,vode me nakon očevida makivanja vozila s ceste i rješavanja sve papirologije na vađenje krvi,a sati je 18,20 i mjere mi (0,7%/kg) u vrijeme nesreće nisam imao toliko alkohola koliko za vrijeme vađenja krvi.dali ima to smisla dokazivati ili ne diraj lava dok spava.
  2. slično kao u mom slučaju dakle: tvoje osiguranje će platiti štetu,a onda si to regresirat od vozača,osim ako time što je reg. istekla nije isteklo i osigurane onda je voda do grla!! citiram potpeticu "nadam se da će što više ljudi pročitati ovo,da vide što znači alkohol za volanom"
  3. Da ne duljim,bio danas u osiguranju i smračilo mi se od 50k kuna potraživanja dakle 12 prosječnih plaća. pa ako ko ima volje da mi helpa s prigovorom(možda ste u formi pa već imate predloške ) još se nebrem skockat... svi prijedlozi dobrodošli thx..
  4. zvuči kao najbolja varijanta,a ako suca ne uvjerim onda sam u g...... do grla. ovo je sad dilema???
  5. evo priče od prije 3 godine: vozio ja s posla kad eto ti bum na raskršću.došla policija meni mjere 0,6 a njemu 0,3 alkohola.meni nije bilo ništa,a on teške tjelesne ozljede u vidu(loma potkoljenice i lakši potres mozga).fino se ja i čovjek dogovorili da niko ne tuži nikog i to je to,naravno ja platio danak policiji(vozačkom i lovom).nakon pola godine osiguranju platio naknadu za njegove stvari i misli to je to. a kad sad nakon tri godine dolazi fino žuto pismo s regresnim potraživanjem od 33 000 kn. pa vas pitam sko ko ima znanja ili iskustva dal imam kakve opcije osim platiti??? unaprijed thx!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija