Jump to content

marangun

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam i ja jedno pitanje u vezi graničnog prijelaza; naime moje malodobno dijete bi trebalo neki put otići preko granice u bosnu sa svojom bakom ili djedom; pa me zanima dali je moguće dati NEOGRANIČENU punomoć ili u trajanju na neko duže razdoblje za takav prelazak čak i onda ako baka ili djed NEMAJU putovnicu nego samo osobne karte sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini. Unaprijed zahvaljujem!
  2. Ma sve to stoji,ali mene zanima kolika su moja prava što se tiće alimentacije... Kad moja žena rodi....kad je ona u drugom braku.....kad ja zasnivam drugu obitelj...kad sam ne zaposlen.... A što se tiće mog djeteta, ono šta se kaže, dao bih krv ispod vrata za njega.... Hvala na razumijevanju... Pozdrav
  3. Imam jedno ogromno pitanje što se tiće alimentacije. Koja su moja prava ako već godinama uplaćujem alimentaciju po 800 kn, a nisam nigdje zaposlen. Naime, bio sam neko vrijeme zaposlen i sad sam već godinama na zavodu za zapošljavanje. Primanja nemam nikakva. Ona se u međuvremenu udala i sada ima troje djece (uključujući i moje djete). Sad sam se i ja oženio i čekamo djete. Kakva su moja prava o smanjenju alimentacije jer, kaže, po novome da mi može povečati alimentaciju na 1000 kn. Moje djete sada ima 12 godina. Molim pomozite kakva su moja prava i obveze plaćanja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija