Jump to content

mirkoislavko

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Onda mi nije to uopće jasno,onda ispada da je ja moram upozoravati na istek dvije godine koji se zasigurno dogodio. Da li ona može bez obzira na zastaru meni izreći kaznu ili ne? Da li bi se ja mogao na to žaliti ili ne? Ja se sad ne sjećam točno što sam dobio doma,mislim da je to bilo neko rješenje i skupa s time uplatnice za platiti(ne mogu se sjetiti o kakvom je rješenju riječ) Hvala unaprijed!
  2. Molim savjet Prije više od dvije godine imao sam lakši sudar(cjelokupna šteta je jedan žmigavac na drugom autu),čovjek je zvao policiju jer nije bio siguran da će moje osiguranje platiti njegovu štetu bez uviđaja. došla mi je kazna nakon nekog vremena sve skupa oko 1000 kuna što niasam platio nego sam napisao žalbu(naveo sam slabo imovinsko stanje,beznačajnost prekršaja...) Nakon toga dobio sam dva poziva od suca za prekršaje koje sam opravdao poslom a danas mi je došla policija i odvela me kod sutkinje gdje sam ostao kod svog prigovora,rekla mi je samo da će mi poslati presudu. Napominjem da je prošlo više od dvije godine od događaja. 1.Da li je nastupila zastara? 2.Što mogu očekivati u rješenju od sutkinje?
  3. Nadam se da je nastupila zastara,opravdao sam izostanak faxom pa ću vidjet što slijedi dalje,samo mi nije jasno kako oni mogu pozivanjem kod suca za prekršaje produžiti zastaru,po tome ispada da me mogu pozivati još 10 godina...
  4. Zanima me kada nastupa zastara za prekršaj u prometu(u mom slučaju na parkiralištu) jer nemam namjeru plaćati cca 1100 kuna za prekršaj gdje je šteta na oba vozila iznosila 400 kuna(žmigavac),i to samo zato jer gospodin nije vjerovao da će zagreb osiguranje platiti štetu bez policijskog zapisnika(da ne spominjem da nas je i policijski službenik u čudu pitao zašto smo ga uopće i zvali i nagovarao gospodina da popusti),ja sam već podnio žalbu na rješenje i sutra bi trebao pristupiti sucu za prekršaje po pozivu(vjerovatno ću se opravdati da sam bio spriječen doći s faxom) Napominjem da je od tog događaja prošlo ravno dvije godine.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija