Jump to content

kaj_god

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovako, d.. želi preuzeti obrt, tj. kupiti opremu i uć u najam tog poslovnog prostora, taj obrt, naravno, ima MTU za opremu i prostor, mene zanima treba li d.. vaditi novo rješenje o MTU ili vrijedi isti pošto se u biti mjenja samo vlasnik opreme koji su potpuno isti i ispravni.
  2. Nisam pravnik pa ti takve stvari ne znam, uostalom nikad nisam bio na sudu ni zbog čega, da li ima kakve razlike između prigovora i žalbe?
  3. Po meni ti može biti zeznuto žaliti se na presudu tj. ako dobiješ nepravomoćnu presudu sa zabranom odlaska na utakmice na recimo 1 godinu i ti se na to žališ oni ti mogu produživati mjeru opreza svako malo i tako do pravomoćne presude, a mjera opreza je ista stvar kao i zabrana, a ako će ti žalbeni postupak trajati godinu dana i na kraju ti se žalba odbije potvrdi ti se ta godina dana zabrane koju opet moraš odraditi. Možda ti je prigovor bolja opcija, da ideš više na to da platiš kaznu i tražiš da ti nedaju zabranu. Pošto ti se sad mjenja zakon i novčane kazne su veće ne znam da li ti se presuda donosi po starom zakonu ili po ovom novom, to bi ti netko stručan ovdje mogao odgovoriti, kako god sretno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija