Jump to content

tvrdi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tvrdi objavio

  1. Pozdrav. DAnas (17.5.2009.)sam dobio poziv na ročište kao okrivljenik za čl.59.st.1. No, ne piše datum prekršaja ni okolnosit niti ništa. Naime, 16.5.2009. (jučer u 00.30 odokativno) sam prošao kroz crveno svjetlo (vodnikova na savsku) jer sam pogledao semafor za ravno, a ne dopunski za lijevo. Kod SC-a me zaustavio policajac, tražio dokumente (99%sam uvjeren da nije ništa zapisivao), i na kraju pustio bez kazne s riječima ''ubuduće više pazite''. Zanima me da li je moguće da poziv za ročište stigne u roku niti 2 dana od počinjenog prekršaja (ukoliko me ipak nije ''pustio'')? Unaprijed hvala.
  2. Prvo, puno hvala na savjetu. Drugo, pravo i zakon mi nisu baš my cup of tea, pa još jedno pitanje... Ako nema osnove za paušalno 200 kn, to onda ne moram platiti? Odnosno,ako nemoram jer nema osnove, što da napišem na temelju čega ne želim to platiti (kako formulirati žalbu)? A za ovih 1000 kuna ću tražiti smanjenje, tnx!
  3. Pozdrav. Kako naslov kaže dobio sam nalog te uplatnicu koja kaže 1000 kuna za navedeni prekršaj (dakle, ne držanje potrebnog razmaka)+ drugu uplatnicu koja kaže 200 kuna paušalnih troškova. Zanima me dal postoji neka, nazovimo je osnova za molbu za smanjenje (ili kamo sreće ukidanje kazne), tipa student, nema primanja, volontira u domu za nezbrinutu djecu... Problem je što sam se već žalio na jednu kaznu ove godine, pa me zanima dal mogu tražiti nekakvu prijenavedenu molbu. Tnx unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija