Jump to content

nina0008

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nina0008 objavio

  1. Pozdrav, da nije tragično bilo bi smiješno. Prije skoro godinu dana, kaznili su 2 osobe i mene za prelazak preko šješačkog prelaza na crveno, a u biti 1 osoba je prešla na crveno a 2 na zeleno. Policija je na semaforu bila u civilnom autu sa rotirkom ne bila u patrolnom, i lijepo su upalili rotirku i sustigli put osobi A koja je zaista prošla preko crvenog, kad su osobe B i C prošle na ZELENO. Uredno su nam SVIMA ispisali po 300kn kazne za prelazak preko crvenog. Ja, osoba B nisam imala osobnu sa sobom, al kaznu za to mi nisu pisali jer je osoba A garantirala da sam ja ta i ta. Uz to, kad sam čitala zapisnik, policajac me drsko pitao što ja to radim, i odgovorim, da imam pravo pročitat što potpisujem, a on meni da ću si to čitat doma. A ovaj drugi, što je bio na votačevom mjestu je izašao van, bez kape i zaprijetio mi odvođenjem maricom u policjsku upravu pa se nek tamo objašnjavam gdje mi je osobna. Sigurnost i zaštita a? Uglavnom, naravno da smo se žalili, i to da se što se tiče događaja želimo očitovati na sudu. I tako, stiže nakon skoro godinu dana, poziv na sud, al ne na prekršajni sud u Varaždinu, čija nam je PU ispisala kaznu i nalog, već moram na prekršajni sud u Čakovec??? Od kada je on nadležan za to ako ima ps u Vž.u? Da li je to neka uobičajena praksa? I što mogu očekivati? Naravno da ću reći istinu kako je bila, i naravno da NEĆU PLATITI kaznu za nešto što nisam napravila. Pomoć neku molim...
  2. Znači mene se zbog neke zafrkancije tereti ko konzumenta i to ide u moj dosje? Dobivam kakvu uvjetnu ili me drže na oku? Ili da kažem da nas je jednostavno počastio i da sam recimo kupila mobitel od njega?
  3. Imam pitanje. Pozvana sam ko svjedok u postupku protiv osobe koju u biti ni ne poznam po imenu i prezimenu. O čemu se tu radi? I o čemu me budu ispitivali? Moguće da su prisluškivali? I što da kažem a da sebe ne pokopam...jer kupili smo par puta manju količinu za sebe neki rođendan ili tak nešto... Aj molim vas javite mi što prije!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija