Jump to content

vili10

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je vili10 objavio

  1. Malo mi je nejasno,pa bih trebao pomoć! Naime,tražeći posao iz područja strojarstva uvijek naiđem na uvjet da je poželjno imati POLOŽEN DRŽAVNI ISPIT! E,sad me zanima da li je to onaj koji se polaže u Ministarstvu okoliša i prostornog uređenja (odnosi se na građevinu i arhitekturu) ili na nivou države postoji još neki?
  2. Naime,htio bih polagati stručni ispit iz strojarstva pa me zanima tko je sve ovlašten za pripremanje seminara tj.predavanja, te gdje se sve polažu, jer mi je puno toga nejasno čitajući sve ove priče na forumima!
  3. Naime,policija me zaustavila još 9.3.2009. i 0duzeli su mi vozačku dozvolu na 8 dana zbog alkohola (0.59 promila)plus 1000 + 80 kn kazne - TEMA JE VEĆ OTVORENA NA FORUMU!!! Nisam još dobio poziv prekršajnog suda i zanima me dokad ću čekati i koliko to traje? Hvala.
  4. Naime,htio sam polagati državni ispit, platio sam seminar i literaturu (ne baš mala lova za moju plaću,a usput i uzeo posebno godišnji odmor)da bih dobio odgovor iz dotičnog ministarstva da NEMAM PRAVO POLAGANJA ISPITA jer nisam trenutno u toj branši za koju mi treba ispit! Razočarao sam se i neznam sad da li sam izigran od dotične ustanove koja organizira seminare, da li da tražim novac natrag koji sam dao za seminar i literaturu natrag ili sam kriv zbog svoje neinformiranosti?? Naime,dotičnoj gđi. sam točno rekao gdje radim i čime se bavim,platio, a ona mi je odmah dala literaturu.Sad sam učio 2-3 mjeseca,ali očito bezveze!! Hvala na odgovorima!
  5. Naime,vozio sam se nakon koncerta oko pol 1 ujutro i policija me je zaustavila, puhao sam u Drager i napuhao 0,69 promila, oduzimanjem zbog tolerancije to je 0,59! Priznao sam da sam popio 3 pive,a policajac mi je uručio prekršajni nalog u kojem stoji -oduzimanje vozačke na 6 mjeseci i 1000kn + 80 kn kazna! Uložio sam prigovor PU za prekršajni sud i sad čekam njihov poziv.Zaista sam se u stanju vožnje osjećao potpuno svjesnim! Druga nelagodna okolnost je bila što sam po riječima policajca prešao i na crveno svijetlo,no međutim u ovim nalozima mi to nigdje nije evidentirano,osim alkohola! Recite kakvu bih kaznu mogao dobiti,jer u zadnje 3 god. nisam bio nikada kažnjavan! Naime,radim u državnoj tvrtci gdje mi je plaća u ovom trenutku neredovita i ne baš tako visoka! Da li bi svi ovi argumenti bili dovoljni za neku manju kaznu? To se desilo 8.3. i vozačka mi je bila oduzeta na 8 dana! No,međutim,nije mi bilo jasno kad mi je policajac nakon uručivanja kazne rekao "možete sjesti u auto na osobnu odgovornost i otići doma"! Hvala na odgovoru i pomoći!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija