Jump to content

tomo2505

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tomo2505 objavio

  1. Moje iskustvo: S firmom Novak Remont jdoo potpisao sam ugovor o građenju 10.4.2013. i radovi su trebali biti gotovi za 30 dana, međutim danas je 14.7.2013. oni još nisu gotovi, a ono što su napravili sve su "sfušali"! Više se uopće ne javljaju na telefon i e-mail i očito je da neće završiti posao i popravti nedostatke. Ukoliko netko dobije ponudu za bilo kakve radove od navedene firme izbjegavajte ih u širokom luku jer su to neprofesionalni majstori koji znaju samo krivo napraviti posao. Napisao sam prigovor na izvedene radove, poslao poštom na navedenu firmu i dao sam odvjetniku da to sve preda na Općinski i Trgovački sud te sam pozvao i građevinskog vještaka i sve prijavoi građevinskoj inspekciji.
  2. Evo nakon nešto manje od 4 godine dobio sam presudu u svoju korist, sada čekam pravomočnu presudu i krečem na ovrhu.
  3. Poštovani! Ja sam, nažalost, kao i vi bio jamac i otplatio krdit. Osobu kojoj sam jamac tužio sam još dok nisam otplatio kredit u cjelosti. Našao sam odvjetnika koji je sastavio tužbu uz papire koje sam mu dao (kopiju ugovora o kreditu u kojem sam jamac, ispis koliko i kada mi je skinuto sa plaće koji sam dobio od firme u kojoj radim, ispis rata koje sam platio iz banke u kojoj sam jamac, zahtjev o administrativnoj zabrani na plaću koji je moja firma dobila od banke). Te sve dokumente sam priložio tužbi. Kredit sam nedavno otplatio, imao sam 3 ročišta i još će biti jedno pa onda vjerojatno žalba osobe kojoj sam otplatio kredit (tako samo odugovlači) pa tek onda pravomočno rješenje. Nakon što dobijem pravomočno rješenje morat ću naći ovrhovitelja (ili kak se već to zove) i onda će mi on "utjerivati" dug, naravno i njega se mora masno platiti, a to ovisi o iznosu novca koji se potražuje. Sretno u rješavanju i da što prije povratite svoj novac! Pozdrav!
  4. Pozdrav! Da li mi netko može preporučiti dobrog odvjetnika na PM ili na mail prolupanko@gmail.com da mi nastavi voditi parnicu (koja je u tijeku) protiv osobe kojoj sam jamac (kredit nije plaćala od prve rate) jer sam imao nekih nesuglasica s dosadašnjim odvjetnikom te me nije pravodobno izvještavao o postupku i nije poštivao dogovor pa sam raskinuo punomoć? Unaprijed hvala!
  5. Molio bih nekoga da mi da savjet-napiše da li je moguće da jamac(fizička osoba)obrtniku preko nekakvih institucija ili kak to već ide napravi zadužnicu, cesiju ili slićno jer dotični dužnik-obrtnik nije platio niti jednu ratu kredita od kada je prije 3 godine dobio navedeni pa shodno tome već 3 godine jamac, a naravno to sam ja, lagano svaki mjesec ostajem bez meni velikog dijela plaće!? Dotični obrtnik uredno posluje i to večinom, najvjerovatnije "keš&keri", a izvlači se da se kao nema, uostalom kao i svi dužnici prema svojim jamcima. Unaprijed hvala na savjetima i odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija