Jump to content

ozut

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ozut

    zakup

    Obveznik sam PDV-a, i ako dam posl.prostor i djelatnost u najam, zanima me što se događa sa amortizacijom dug.imovine? Jasno je da se iznos najma plaća PDV...Da li se onda isplati više ugasiti obrt, i da li je to uopće moguće, s obzirom na svu dug. imovinu...
  2. ozut

    nužni dio

    1/4 koju fali je dobio pokojni sin pkad je njegov otac umro,. Tada se svoje četvrtine moj otac odrekao. Što to znači da kćerke dijele na jednake dijelove. One dobivaju 1/4 svaka, tj. u ovom slučaju 3/16??
  3. ozut

    nužni dio

    ...zar nitko nezna. Možda nisam bila jasna?? dvoje braće, jedan mrtav, drugi dobio darovnim 3/4 uk.imovine Koliki nužni dio pripada djeci (dvoje ih je) pokojnog brata?
  4. ozut

    nužni dio

    Moj je otac darovnim ugovorom naslijedio 3/4 ukupne imovine od majke. Pobijaju ga kćeri njegovog brata koji je pokojan. Znači nasljednici su bili samo moj otac i njegov brat. Mene zanima u brojkama koliki je taj nužni dio od te 3/4?
  5. ...rješenje je konačno! Susjedi će me tužiti, a da li ja maogu dalje ili jednostavno zaboravi gradnju...
  6. Ishodovali smo lok.dozvolu na koju se je susjed u roku žalio. II stupanjsko tijelo je žalbu odbilo. Slijedi tužba upravnom sudu. Moje je pitanje slijedeće: Da li tužba odgađa izvršenje odnosno da li podneskom tužbe moja lokaciska može ili ne postati pravomočna?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija