Jump to content

SOKOLiztigrova

Korisnik
  • Broj objava

    105
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Baš me briga , govorim istinu.Imam i svojih stranica tako da me ništa neće spriječiti. Biće objavljen popis lažnjaka.Zna se ko im je sređivao mirovine i ostalo.
  2. Taj famozni rok je mnoge tako i mene onemogućio u ostvarivanju svojih prava.Taj rok se mora ukinuti .Ja sam izvukao mnoge stvari i još uvijek vodim bitke oko dokazivanja kad je što predano i pokušavaju se izvući na taj rok a imam dokaze iz 93.g.tako da im ta fora neće upaliti.Meni je dosta naklapanja i priče.Svi koji su mimo zakona ostvarili prava nauštrb onih koji su ih trebali ostvariti neka lijepo vrate mirovine i sve ostalo. To su paraziti i imaju mirovine po 7 i više tisuća kuna što im je ###### omogućio.
  3. Mnogi su sve pretrpjeli i kad se sagleda u današnje vrijeme dolazim do zaključka da nemam baš nikakva prava.Veća prava imaju oni LAŽNI.
  4. Dakako,kad se sagleda realno mnogih poslije rata nažalost više nema među živima.umrli od raznih bolesti i brojke se već sada mjere u tisućama ali to očito nije poznato javnosti.
  5. Knjigu je napisao Stjepan Štajduhar i ima detaljno o mnogim dijagnozama navedenim .nemojte se zaprepastiti kad budete čitali.tamo ćete sigurno naći detaljnije. Ima još jedna,mislim da se zove PTSD ili PTSP.potražite na internetu i sve je opisano kako se manifestira.također ima na pentagon chanelu(satv) skoro svaki dan emisija o oboljelima od PTSP-a jer to je to što ste naveli. svakako podnesite zahtjev za priznavanje 100 % bolovanja i ako budete sreće ko ja,moraćete ih tužiti. mene su dva puta odbili,a to su iskoristii što su imali pod svojom jurisdikcijom(nadležnosti vajda). čekam mišljenje Upravnog Suda RH. Htio sam Vam samo pomoći. Ispričavam se ako sam ispao u nečemu malo nevješt. pozdrav Renardu i želim Vam uspjeh!
  6. zove se : psihopatologija za radoznale u pdf formatu nisam uspio uploadati. nađite ju na ovom linku: Knjige, knjige, na tone knjiga sve vam piše tu.ima još nekih zanimjivih.
  7. evo vam jedna zanimljiva knjiga.sve je tu.
  8. ovo potpisujem! nek skinu prašinu sa papira i nek izađe na svjetlo dana popis branitelja. drastično bi se brojka smanjila,sigurno nema 500 000 ljudi. nek se vidi gdje je tko bio i što je radio. pozdrav svim pravim braniteljima ma gdje god bili.
  9. slažem se sa kolegom Bovu. Ne možete povući tužbu tek tako. Znači,ako idete za tim,onda idete. Naravno,znaćete što dalje kad se donese presuda i ovisi kako MOBMS postupi.
  10. pozdrav svima! drago mi je da nas ima još koji isto mislimo,slažem se sa svima da je došlo vrijeme da budemo složni . pratim neke stvari na facebooku,neke na drugim portalima,općenito stvari na ovu temu i mogu reći da ima i ovih mlađih generacija koji razumiju sve što se događa što je za svaku pohvalu. moram priznati da sam se prije u nekim situacijama osjećao usamljeno u ovoj borbi(poput don quijota protiv vjetrenjača),ne znam kako drugačije reći. u biti i ovim što pomažemo jedni drugima je jedan doprinos i to je stvarno hvale vrijedno. trebalo bi prepoloviti tu brojku od 500 tisuća branitelja,tu bi trebalo početi na taj način da se objavi popis branitelja(smille i drugi su u pravu).to bi već bio pravi potez koji bi poprilično utjecao na sve što se tiče mirovina i ostalih prava naših kolega koji su se krvavo namučili da ih steknu.bojim se da bi to imalo utjecaja(možda dugoročno) i na samu politiku kao i sve ostalo.
  11. Spomenuću još da ovo na facebooku gdje kruži taj članak o ministrici(sada premijerki) i gdje je prijavljeno oko 200 milijuna ljudi koji to čitaju,zaista zvuči prestrašno ako je samo djelić toga istinit. Onda se priča o štednji,sad kao režu sebi što bi trebalo poslužiti kao opravdanje za ono što(vjerojatno)će se dogoditi nama. ponavlja se srednji vijek-narod je #OOPS# koja plaća poreze,daje ljude u vojsku i sluša pokorno,a ko izmisli četvrto kandidat je za nobelovu nagradu. Možda se počnem baviti politikom samo da promijenim neke stvari.Ispričavam se zbog svog riječnika koji možda nije primjeren,ali nastojim biti što bliže istini . Ako sam bilo čime bio previše direktan ili negativan,neka primi moju ispriku.Također isprika i administratoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija