Jump to content

patko

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je patko objavio

  1. Moze li itko ponuditi kvalitetan odgovor na ovo pitanje .. bez da me preusmjeruje na druga pitanja u kojima takodjer nije nista konkretno odgovoreno
  2. Ovako koliko sam shvatio online kladjenje u inozemnim kladionicama je zabranjeno ukoliko se uplate na kladionicu vrse iz hrvatske. A sad me zanima ... postoji stranica monneybookers koja je takozvani internet novcanik .. ta tvrtka registrirana je u Engleskoj i Wales-u i regulirana kao agencija za izdavanje elektronskog novca od FSA (Financial Services Authority) Ujedinjenog Kraljevstva, tako da ako ja sa svog bankovnog racuna uplatim na moneybookers te se sa online racuna moneybookersa uplacujem na online kladionicu, da li ja na taj nacin krsim ikakve hrvatske zakone.
  3. Zanima me koliko je legalno kladjenje preko online kladionice u Hrvatskoj ... npr. preko bwin, unibet, ekspekt.. itd. Negdje sam procitao da online kladjenje nije legalno u Hrvatkoj. To su sve inozemne kladionice, pa me cisto zanima je li taj princip igara na srecu u skladu sa zakonom. Tj. ako se pocnem kladiti na taj nacin da li mogu kazneno odgovarati za to. Unaprijed Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija