Jump to content

laca

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je laca objavio

  1. najmoprimac ne želi izaći iz stana, ovha provedena,on nije bio prisutan, ostale su neke njegove stvari- šta sa njima?
  2. prvo, hvala na odgovoru drugo, u kući su tri stana, baka, tata, stric, a tata i stric vlasnici, baka ima pravo doživotnog korištenja. kako upisati njihovo vlasništvo i izbrisati društveno. jednostavnom zamolbom u gruntovnice?
  3. savjetujem ti da što prije otiđeš u hzzo i prijaviš čuvanje trudnoće, jer dok čuvaš trudnoću i na porodiljnom si to što si prestala biti u radnom odnosu ne igra ulogu. trebala bi imati ista prava (citaj doprinose) kao da si zaposlena. sve formalnosti obavi dok si još u radnom odnosu.
  4. ja mislim ( ali u to nisam sigurna pa neka odgovori neko tko je bolje upućen) da će se u prosjek uzeti plaće koje ostvari sada za vrijeme rada plus onoliko zadnjih isplata od hzzo-a koliko joj fali do 6 isplata koje su potrebne za izračun prosijeka. isto će dobijati za vrijeme cuvanja i porodiljnog.
  5. zanima me zašto je dvorište na kojem je kuća u vlasništvu pola moga oca, pola strica upisano kao društveno vlasništvo s pravom korištenja vlasnika zgrade dok zgrada postoji. kako to promjeniti? kuća je građena 1960g. hvala
  6. Prvo, uzimaju se u obzir isplacene place a ne ugovor o radu a drugo gleda se prosjek zadnjih 6 isplacenih placa. 3 mjeseca odnosno 2 place su minimum koji mora imati zena koja je tek pocela raditi, i to se odnosi na porodiljni a ne na cuvanje trudnoce. sretno:)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija