Jump to content

dinamomax

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dinamomax objavio

  1. Poštovai, Otac sam petogodišnjeg dječaka koji živi kod majke više od 600 km. dalje. Naime moja bivša žena otišla je svom tadašnjem ljubavniku (sadašnjem mužu) na drugi dio države i uzela djete sa sobom prije 2 i pol godine. Svo to vrijeme imali smo problema s komunikacijom odnosno od nje nikad nije dolazilo ništa i nikakve infomacije.Trudio sam se svo ovo vrijeme da uspostavim kontakt s njom pa i s njim kako bi si mogao pod normalnim uvjetima viđati djete. Morao sam preko svih strana saznavati gdje mi djete uopče živi što sam na kraju i saznao. Naravno policija, CZSS i sud tu ništa nemože (?) ja neznam ni na kojoj adresi mi djete živi a kamoli pod kojim uvjetima! Imao sam priliku upoznati puno očeva s istim ili sličnim problemom koji su preko CZSS dobiti djecu ovrhom, međutim ta su djeca psihički jako nastradala. Upravo je to razlog zbog kojeg još dan danas pokušavam riješiti takve probleme komunikacijom ali neuspješno. Nevidim djete po par mjeseci jer pored alimentacije moram još i doći do tog grada i biti tamo s djetetom negdje (kod njih naravno ne) a ona dolazi u ZG kad to njoj paše. zapravo ona nikako nepazi na to da djete vidi oca. Pitanje je što zapravo legalnim putem mogu napraviti da bi djete moga viđati češće tj. minimalno onoliko koliko bi zakonom trebao s obzirom da djete živi tako daleko od mene, naravno odlukom njegove majke. HVALA!
  2. Poštovani, treba mi informacija postoji li u HR standardizirani ugovor za umjetnike ćija djela (rad) prodaje agencija. Znaći ugovor koji se daju umjetniku kako bi se pridružio agenciji i kako bi postala njegova matična agencija. Hvala!
  3. izrađujem ugovor o djelu za dj-e iz našeg projekta, pitanje je : na koje autorsko djelo se mora odnositi ovaj ugovor i na koji način se koristi navedeno autorsko djelo kada je riječ o DJ-ima. Hvala
  4. Hvala puno na odgovoru, to cu i napraviti, medutim dali policija ima ovlasti reagirati u ovom slucaju? Nemojte me krivo shvatit naravno nezelim nam raditi probleme ali kako ozgleda nemam izbora, nezelim da mi se oduzme pravo da odgajam i provodim vrijeme sa svojim djetetom. Mozete mi reci kako pismenim putem mogu obavjestiti policiju? Hvala.
  5. Zena i ja nezivimo vise zajedno, jos se nismo rastali. Ona se seli na drugi kraj drzave kod ljubavnika i zeli uzet djete! Ja naravno to nezelim! U ministarstvu socijal. Politike i mladih su mi rekli da hitno posaljem zahtjev za privremene mjere dok se ne rastanemo. Molim za pomoc, kako to srocit? Dali je moguce da u ovoj drzavi zena s djetetom moze radit sta ju volja, i da oduzima djete od oca? Hvala!
  6. Poslodavac mi zeli dati otkaz po cl.130 st.3 ZOR/a Za to naravno nema dokaza a ni razloga. Ne zeli mi isplatiti placu. Molim pomozite!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija