Jump to content

cof

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je cof objavio

  1. Slažem se, ne bi trebalo imati nikakve veze. Ali ima, pošto svaki puta kada se tako nešto napiše u žalbi blaže gledaju prema tebi a tako je i na sudu. To govorim iz osobnog iskustva, do sada su mi sve sitne kazne ili oprostili (neki ukor) ili smanjili na najmanju moguću novčanu....
  2. Zahvaljujem na odgovorima, uglavnom uvijek mogu spomenut da sam student a do sada na sudu se na to uvijek gledalo kao na olakotnu okolnost...
  3. Molio bi pomoć ako netko zna da li se na ovo može pisati neka žalba u smislu smanjenja kazne... Dakle stigao mi je na kućnu adresu obavezni prekršajni nalog u kojem sam kriv što nisam u roku od 15 dana nakon isteka registracije vozila donio prometnu dozvolu te registarske pločice u policijskoj postaji radi poništenja. I počinio prekršaj iz čl. 250. st. 1., Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
  4. A cuj nisam u tome, a ipak struka je struka... Zato bolje pitat nego skitat.... fala na odgovorima...
  5. Da.... Hvala na odgovorima... Ja sam to shvatio kao da će svakom po isteku registracije, nakon mjesec dana, na kucnu adresu stići kazna od 5 do 20k kn.
  6. Zanima me kada stupa na snagu taj zakon. Vidio sam da se pisalo po novinama i portalima da će policija sa 700 kuna kažnjavati vozače koji u roku od isteka prometne dozvole nisu obavili tehnički pregled, a sa pet do 20 tisuća kuna one koji na vrijeme nisu produžili osiguranje automobila! Da li je to vec stupilo na snagu ili?!
  7. Ja sam ti to rjesio tako da sam poslao vjerodostojne podatke osobe koja zivi u inozemstvu. I nikad nista....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija