Jump to content

Mr_Mojo_Risin

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poštovanje! ne znam gdje bi ovo pitanje točno moglo spadati, pa ću ga napisati ovdje. situacija je sljedeća; prije par dana suseda je pozvala hitnu intervenciju jel su cijevi odvoda procurile po njenom plafonu, tako da je intervencija intervenirala naravno i kod mene i raskopala mi cijelu kupaonu.... mene zanima, koji je sada postupak? da li oni meni sada moraju sve vratiti u postojeće stanje, il jednostavno zakrpat i po onoj staroj "snađi se druže " otić??? molim vas ako je netko upoznat s postupkom neka napiše, stvarno je hitno! unaprijed hvala
  2. imam dva pitanja: 1. u katastru je majka dobila posjedovni list čestica čiji bi trebala biti vlasnik, ali ne zna gdje dobiti vlasnički list, pa vas molim ako netko zna nek napiše i koji je postupak?? 2. na jednoj od čestica treba ucrtati kuću, pa vas molim postupak unaprijed fala!
  3. kako? možete li mi pojasniti odnosno uputiti??
  4. hvala lijepo na brzom odgovoru, tako sam i pretpostavio!
  5. prije desetak dana pauk mi je digao auto parkiran na mjestu za invalide (40% HRVI) i ostavio sam iskaznicu na vidnom mjestu, budiući sam išao u ambulantu dignuti nalaze. od tada auto stoji na Zagrebprakingu jer nemam novaca da ga dignem. Molim vas da mi pojasnite dali mi je zagrebparking pravilno dignuo vozilo i kako sada da dodjem do istoga, imam li pravnu osnovu za uputit se na sud? P.s. koliko se plača stajanje automobila na nj parkingu? unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija