Jump to content

mudrica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mudrica objavio

  1. otkrilo se tako, da su susjedi vidjeli djecu na krovu stambene zgrade i pratili što rade. Pozvali su policiju koja je onda u školi sa susjedom očevidcom, išli su od razreda do razreda kako bi otkrili krivce. Uključeno je i državno odvjetništvo i sada je pred sudom 1 ročište. Sva krivnja je na ovom dečku.Djete je razvedenih roditelja i o njemu i bratu skrbi majka. Sada je pitanje kakav bi to rad bio i sa kojom kaznom treba računati. U međuvremenu je dobio i poziv u centar za socijalnu skrb da se zbog konzumiranja alkohola u jednom kafiću očituje. Može li to utjecati na ishod presude?
  2. po mom saznanju, štetu treba platiti osiravajuće društvo firme na čije ime je registrirano vozilo iz važeće police auto odgovornosti.
  3. uskoro će pred sudom biti sin mog prijatelja, koji je sa 14.5 godina, (sada mu je 16,5 g) sa grupom djece iz razreda bacio sa krova zgrade mačića i tako ga ubio. Cijeli čin samog bacanja istog, snimali su na mobitel. Glavni krivac tj. onaj koji je prvo optuženi je navedeni maloljetnik kojeg sada ćeka suđenje. Zanima me što se može očekivati i kakav je eventualni ishod presude, s ćim bi roditelji trebali računati a posebno dotični krivac.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija