Jump to content

matelozina

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. NE VIDIM RAZLOG ZAŠTO SUMLJATE U EFIKASNOST U RADU SUDA,PA DA VAS RAZUVJERIM,PREKRŠAJNI SUDOVI SU PRETRPANI,NEKAD SE ZNA DESIT DA SE SLUČAJ RJEŠI MJESEC DANA PRIJE ZASTARE,STOGA BUDITE STRPLJIVI!SVI BI KAD JE SLUČAJ U NJIHOVU KORIST DA SE RJEŠI ODMAH!
  2. U RJEŠENJU VAM JE NAVEDENA POUKA O PRAVNOM LIJEKU, U PRAVILU ROK ZA ŽALBU JE 8.DANA OD DANA KAD STE PRIMILI RJEŠENJE,PA BI SE TREBALI NA TO ŽALIT. TAKVI SLUČAJEVI SU MALE VRIJEDNOSTI DA BI ZATO ANGAŽIRALI ODVJETNIKE,TO VAM JE NEISPLATIVO.
  3. bit ću kratka ovde stvarno ne treba puno raspravljat: NE!!!!
  4. Ako ste Vi počinili prekršaj te zbog toga dobili pre.nalog koji ste prepostavljam potpisali,očito se radi o lapsusu,pa ne možete osporavati prigovorom,odnosno nećete uspjeti jer će sud tu pogrešku ispraviti,zato napišite prigovor uobičajeni te u njemu samo navedite da Vam je prezime krivo napisano.
  5. ne može isti odvjetnik zastupat suprotne strane u sporu.Odvjetnici imaju dužnost čuvanja tajne,odnosne sve podatke koje saznaju od stranaka ne smiju iznositi.
  6. imam u suvlasništvu kuću s pripadajućom okućnicom u idealnom dijelu za 3/4,a preostalu 1/4 dijele njih 6,znam za samo dvoje a ostali su mi nepoznati i ne mogu doći do njih,ne zna se jesu li uopće živi.Zanima me kakve su mi pravne mogućnosti i mogu li tražiti razvrgnuće suvlasništva,mogu li na 1/4 steć pravo vlasništva dosjelošću iako ne živim u spomenutoj kući.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija