Jump to content

sunce007

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sunce007 objavio

  1. u slucaju zlostavljanja djeteta da li mogu biti svedoci uza rodbina,kao nap.bake,djedovi i bivsi suprug. i da li ja na sudu mogu zatraziti prije rasprave po sluzbenoj duznosti ili nekako besplatnog odvjetnika
  2. Da li zlostavljanje zastarjeva,da li se moze naknadno prijaviti,i gdje?
  3. Samo da vam kazem,moj bivsi radi u policiji,dolazio je kuci i nicim izazvan lupao mojom glavom o zid,pred djetetom,nisam htijela biti pokvarena i nisam ga prijavila.Kad bi rekla da cu zvati policiju,nazvao ih je on sam,dosli osli i nikom nista.Moja doktorica zna za povrede,postoji med dok. na hzz i niko opet nista,trazila pomoc baba,na adresi bila nikad nikog a niti na tel.Jedino mi se je javljao plavi tel koji te samo upucuje dalje,znaci nista,potrazila pomoc za dj u klinici kod Buljan F.par puta dosli napisali da je to sve ok . i opet nista.Da nism uzela odv nebi ni dj dobila.Zivjeli smo jos god i pol u istom stanu,rijetko bi dolazio jer ima komada i kod nje zivi(odvjetnica).Odlazim iz stana da mi dj ne poludi i nakon 6 mj dobivam od suda da sam zlostavljala dj i trazi dj,naravno ja sam u 6 mj koliko zivimo odvojeno odjedamput zlostavljac i dj zavrsi kod oca.A ja sad dokazujem da nije istina.Odjedamput sam ja ta losa i zanimljivo kako sam se promijenila u samo 6 mj.A da ne govorim da punta malog protiv mene i da me dj svakim danom sve manje zeli vidjeti. nekad sam ja njega prijavljivala za ne vidane dj.A sad ja nemogu vid svoje dj.Ali on je u policiji,inspektor a ja momentalno nezapslena.Tako nemojte nista govoriti o nekim nasim institucijama.Dobar odvijetnik i ako imas love sve ce se srediti ako nemas......jao si ga nama svima.
  4. Sve je to lijepo kad neko to pise a kroz takvo nesto nije prosao.Moze se ovo i ono.A kad dode do nasilja i kad nesto poduzme zena,manje vise su joj vrata zatvorena.U ovoj drzavi je zena samo na papirima zasticena.Mozes samo otici kod nekog koga poznas i tko ce ti stvarno pomoci i dobar advokat,naravno ako imas love.Gruba ali istinita stvarnost.
  5. Postoji samo baka koja ima opterecenu penziju sa kreditima toliko da jos par godina dobiva samo 6 kn. A meni je odredena alimentacija 1 100.00 kn na dan kad sam bila na komplikacijama u trudnoci i nezaposlena.Burza u takvim okolnostima isplacuje 1 660.00.U medu vremenu ja izgubim trudnocu a sa time i novcanu. kako sad da dam taj iznos Ne bj od placanja aimentacije ali od kud da dam taj iznos.Stime da je moj bivsi na svoju placu od 6 000.00 kn meni davao 1200.oo kn alimentacije.
  6. Da li alimentacija moze biti 60% od place i sto kad ostanes bez posla kako to platiti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija