Jump to content

Ivana1090

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kako je onda policijski službenik trebao postupiti kad nas je zaustavio i utvrdio da je prometna dozvola istekla prije dva dana, da li nas je mogao pustiti preko granice?
  2. hvala vam najljepša! Samo mi još nije jasno na koju adresu da ja to pošaljem, nebi htjela da krivo pa da dođe do komplikacija... u zaglavlju na prekršajnom nalogu pišem samo policijska uprava Brodsko-Posavska, jel to njima ili?
  3. Hvala vam puno! Znači on nije trebao dobiti kaznu, ili?! Malo mi je to sve nerazumljivo pošto nisam upućena u zakon, jer nikad nisam napravila nikakav prekršaj... da li mogu naći negdje na netu kako bi otprilike taj prigovor trebao izgledati?! ... svakako ću pisati što se desilo!
  4. Poštovani, javljam vam se u nadi da će te mi pomoći i dati savjet, s obzirom da nikada ni ja ni dečko nismo napravili nekakav prometni prekršaj! Naime, u nedjelju 10. svibnja 2009. na graničnom prijelazu Slavonski Brod policajac je utvrdio da je dečku 8.5.2009. istekla prometna dozvola. Te je odmah ispisao prekršajni nalog, dao uplatnicu od 700 kuna i tražio da skinemo pločice i dođemo po njih kad se vozilo registrira. Nismo mogli vjerovati da je prometna istekla, on je bio uvjeren da registracija izlazi 12.05.2009. i mislio je svakako dan prije otići na registraciju... zapamtio je taj 12. jer je tad napravljena polica osiguranja, tehnički pregled i to je dan prve registracije automobila! On je naravno odmah u ponedjeljak ujutro registrirao auto i otišao po pločice. Planiramo pisati prigovor pa me zanima da li se isplati i što da napišemo u tom prigovoru, tj kako treba izgledati i što sve treba navesti u njemu, i na koju adresu to poslati! U uputi o pravnom lijeku piše: Protiv ovog Prekršajnog naloga okrivljenik, branitelj i osobe iz članka 192. stavka 2. Prekršajnog zakona imaju pravo prigovora nadležnom prekršajnom sudu u roku od 8 dana po primitku odnosno uručenju ovog prekršajnog naloga. Prgovor se podnosi putem ove PU/PP u 2 istovjetna primjerka. Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija