Jump to content

greshtro

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je greshtro objavio

  1. Jednostavno, da li se može prikazati na plaći bonus u iznosu od 10% na plaću ili ne(stimulacija, prekovremeni, itd....)? Zanima me da li mogu primiti na tekući raćun tih 10%, samo želi znati DA ili NE? Hvala svima koji mi odgovore
  2. Radim posao koji nije naveden u mom ugovoru o radu, potpisujem sve ulazne i izlazne dokumente, koje ne bih smjela s obzirom na moj trenutni ugovor koji me ograničava samo na punjenje polica, imam ugovor na neodređeno, kao punjač polica, trenutno radim na zamjeni(bez novog ili aneksa ugovora, već godinu dana, moj potpis je na svim primkama i otpremnicama, itd.), tj. trenutno radim posao koji je ujedno i moja struka, ne želim da me više ovako iskorištavaju, strah me otkaza, strah me tražiti novi ugovor, da li bi možda tužba riješila moj problem?, Želim reći da mi se ovaj posao jako sviđa, ali moji suradnici imaju veća primanja za isto radno mjesto, pa sam nesretna i neznam šta da radim, PLZ HELP!!!!
  3. Lako pitanje za one koji znaju, za mene, hmmm.....dal' da skločim s mosta ili ne? 1. Šta znači doprinos za mirovinsko osiguranje na temelju ind.kapitalizirane štednje? i na koga se odnosi? 2. Da li postoji zastara na neplaćeni doprinos za mirovinsko osiguranje;ako da nakon koliko nastupa? 3. kako porezna obračunava kamate?.. koja je kamata? na neplaćenih 2800kn imam 160kn mjesečne kamate?!!!! 4. platio bih sve zaostatke s kamatama, ali mislim da me porezna pokušava prevariti, šta da radim?
  4. Dakle, nemam pravo na porodiljnu naknadu, jer unazad 12 mjeseci sam bila u radnom odnosu koji je trajao 4 mjeseca(ugovor na određeno), pa sam malo zbunjena, da li možda nisam trebala raditi, pa bih onda imala naknadu, ili ne? Tražim pomoć, jer zaista neznam kuda bih išla i koga bih pitala zašto je to tako, i kako da ipak dobijem naknadu. PLZ HELP !!!!!!!
  5. Treba mi velika pomoć... Želio bih tužiti koncesionara na parkiranje u gradu Osijeku. Kriv sam što se tiče parkiranja u iznosu od 2740kn...dobio sam od njih izlistanje, kada zbrojite sve stavke koje su oni stavili na papir dužan sam im 2700kn. Dakle netko s njihove strane mi je uzeo 40kn koje moram platiti a nigdje ne postoje, šta da radim? E da stiglo mi je i sudsko rješenje o ovrsi gdje moram platiti ovrhovoditelja u iznosu od 600kn, da li ga stvarno moram platiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija