Jump to content

Ella_si

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ella_si objavio

  1. ako mi mozete pomoci...dobila sam kaznu 5000 kn i rekli su mi na sudu da moram napisati zamolbu za placanje kazne u ratama. s time da nista vise od toga mi nisu rekli,jer je na sudu u sibeniku bila jedna jedina osoba koja nije znala objasniti kako da je napisem... sta moram upisati,trebam li placati kad to budem predavala..nista ne znam. bila bi zahvalna na pomoci.
  2. a ako je kuca oceva? odnosno sve je prepisano na njegovu majku. znaci nemogu nista po zakonu napravit ako me jednostavno odluce izbaciti?
  3. Imam 18 god.i otac je napustio mene majku i mladu sestru prije godinu dana. jednostavno je nestao..moja majka do sad nije pobizala zahtjev za rastavu braka,ali shvatila je da se nece vratit. u godinu dana se javio dva put i to samo meni i danas mi je priopcio da ce njegova ljubavnica i dijete doci zivjeti u njegov stan. Moja majka je u drugoj drzavi sa mladom sestrom a ja radim i zivim sama u obiteljskoj kuci u stanu mog oca u koji on sad zeli dovesti nju i dijete. Njega trazi policija zbog utaje poreza,tako da sumnjam da ce se on vracat. Pitanje postoji li ikakva mogucnost za tuzbu ili trazenje nekakve alimentacije za mene i mladu sestru? Bilo sta samo da ne ostanem na ulici. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija