Jump to content

dado82

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Najbolje je da nazoveš ili odes osobno i sve ce ti reci i objasnit i gotov si za 5 minuta, znam da moja PU salje doma riješenje od kojeg do kojeg datuma vrijedi zabrana.
  2. kad dobis riješenje žali se i priloži kopiju kupoprodajnog ugovora, i jos u žalbu dodaj da pokušavaš stupit u kontakt sa kupcem al da se ne javlja.Dobit ćeš na vremenu a ako ti je prvi put sud će ti dat samo opomenu. A kupca nazovi i reci mu pošto nije odjavio vozilo da glasi na tebe još uvijek i da ćeš prijaviti krađu vozila ukoliko ga ne odjavi u roku tjedan dana. Možda prođe.
  3. nadležna PU poslat će ti doma samo riješenje da od dog do tog datuma vrijedi ti zabrana upravljanja vozilom B kategorije. Nemoras nosit vozačku ni prije ni poslije i nista ti se ne upisuje u nju. Nisi naveo kod kojeg si suda bio, ako si se žalio na viši sud i tamo bio onda nemas više pravo žalbe, al ako si bio samo na prekršajnom imaš još pravo na žalbu.
  4. Pusti petpeticu, taj bi stavio i mamu u zatvor da može. Isto je i meni napisao, pravo na žalbu više namaš, nazovi sud koji ti je izdao prvotno rješenje, daj im broj rješena i dogovori se na rate. Ja sam reko da mogu placat po cca 100 -200 kn na mj. a kazna mi je 3000 soma i rekli su nema problema, glavno da se vidi da nešto uplatiš svaki mjesec.
  5. Nije izdao nalog jel sam tek jucer primo riješenje, jel su brzi, samo im je trebalo 7mj da pošalju riješenje, a i nije problem 2-3 dana odmorit malo.
  6. Jel mogu kak odugovlačit do 8mj, jel mogu neki prigovor pisat il nešto.
  7. Ako neko zna nešto, molio bih bilo kakvu pomoć, šta dalje i dal ima kakve šanse. Hvala.
  8. ne, nemožeš smanjit za novčanu, a šema za posao teško da prođe, ja nisam imao sudar, samo alk. i dao sam potvrdu i od poslodavca da mi treba za posao, teren po hrv i sl. Nije prošlo.....
  9. 6mj bez vozačke min 3-5 soma kazna, ide te i jedno i drugo. Jedino šta možeš je da se žališ na riješenje i molit boga da ode u zastaru koja je po novom zakonu mislim 4 god. Sorry.....
  10. Prekršaj sam počinio u 11mj 2006 god, dobio sam riješenje nakon cca 2-3 tjedna na koji sam se žalio u sud u zg. Riješenje sam primio tek sad cca 2.5 godine od prekršaja a u riješenju stoji da je izrečeno u 08 mjesecu 2008, odnosno cca 2-3 mj prije zastare. Trebalo im je skoro god dana da pošalju riješenje. Šta sad jel zastara ili nije, i šta mi je raditi. HVALA.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija