Jump to content

pitalica

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ok dakle ako kopcam dobro: 1.) 5-15 tis hrk plus 1000 HRK plus steta na autima? te oduzimanje vozacke 1-12 mjeseci i obvezni pregled kod lijecnika (koji vjerujem takodjer nesto kosta? 2.) da li se moze lijecnicki nalaz umanjiti za 0,10 promila kao i alkotest na puhanje? u tom slucaju bi koncentracija alkohola iznosila 1,44 sto ne povlaci tako drakonsku kaznu?
  2. ispricavam se na 'dosadnosti' no zanima me koja kazna se placa za prometnu nesrecu (zar nije vec globa 5-15 tis HRK?)
  3. naravno da se ne isplati, to rade samo budale. hvala na odgovoru.
  4. koliko vidim rasprava se rasplamsala, ali nekako prevladava misljenje da je bolje uzeti odvjetnika? da li sam u pravu?
  5. pozdrav, prije nekoliko mjeseci (2) imala sam prometnu nesrecu gdje sam stradala kao suvozac u autu. vozac auta u kojem sam se vozila je bio krivac. vezano uz pitanje odstete. da li je mudro uzeti odvjetnika, te ako ga uzmem, koliko bi bilo posteno da ga se plati? te naravno, da li mi je pametnije ici traziti odstetu bez odvjetnika ili sa njim? hvala na odgovoru unaprijed
  6. aha, hvala. sto se tice vozaca, jos. to mi je bliska osoba. a osiguranje auta glasi na njega. da li cu ja svojom tuzbom utjecati na njega ikako, tj da li ce on morati placati iz svog dzepa za moju tuzbu? moram napomenuti da nema kasko.
  7. hvala na odgovoru, zanima me jos nesto ako nije problem. da li ja trebam tuziti osiguravajuce drustvo onda u dva navrata? za ozljedu/pretprljenu dusevnu bol ili sve obaviti u jednom? i da li osoba koja je vozila i skrivila prometnu nesrecu se moze pozvati na pretrpljenu dusevnu bol i strah ili ima li kakve druge opcije. hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija