Jump to content

viva80

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vlasnik sam firme,d.. u Rijeci čija domena je adaptacija stanova.Donedavno sam bio i direktor ali sam se odjavio.Nakon nekoliko mjeseci neuspješna poslovanja,odlučio sam firmu zatvoriti.Gospodin na Poreznoj preporučio mi je opciju ubrzanog stečaja,ali mi nije znao reći koja je papirologija potrebna i gdje se to radi.Inače,u firmi nema zaposlenih,nema potraživanja.Jedini postojeći dug je prema Mirovinskom,30 000 kuna.Pomozite....Što je od dokumenata potrebno da bi se pokrenuo ubrzani stečaj???Hvala!!!!!
  2. ....Nadam se da na pravome mjestu tražim informaciju!!!Naime,zanima me da li je brak izmedju Hrvatice i muškarca,državljanina Gane,sklopljen u Gani,valjan u Hrvatskoj?
  3. viva80

    prijevara?!

    Molila bih za savjet.naime,brat je stekao poznanika tijekom plovidbe na brodu,covjeka iz Crikvenice.iskrcao se sa broda krajem 4. mjeseca.usmeni dogovor brata i te osobe nastao je u 6. mjesecu i radilo se o posudbi novca.brat je posudio novac jer se navodno radilo o hitnoci,a covjek je obecao vratiti novac u roku mjesec dana.do danas nema ni lipe na racunu.brat je zvao njega i pitao zasto nema vracanja duga,cime se ovaj opravdavao da nema posla,pa da ga je zena napustila, pa da je dijete bolesno,da su mu roditelji slabi...uglavnom,isprika na ispriku.upitom na MUP-u saznali smo da ima vise prijava zbog prijevare,laznog predstavljanja i duga drzavi.ima li neki lijek i sto napraviti?
  4. Hvala najljepsa na brzom odgovoru....samo jos nesto.Kada bih ulagala spomenuti prigovor protiv odluke da se oduzme zemljiste,gdje ga ulazem?Ima li neka nadlezna institucija ili...? inace,iz Rijeke sam.....hvala,opet
  5. Molim za pomoc-nedavno je odbor mojeg mjesta odlucio sagraditi parking na opcinskom zemljistu.Ta cestica o kojoj se radi ispred je moje kuce i sve do nedavno nisam ni znala da je opcinska,naime moja obitelj to zemljiste obradjuje jos od 1973.godine kada je i 5 metara dalje sagradjena septicka jama.mene zanima imam li koja prava na odluku s obzirom na godine obradjivanja zemljista i sto mogu napraviti.ne postoji li neka dosjelost ili...?unaprijed zahvaljujem.....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija