Jump to content

lukanika

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lukanika objavio

  1. Onda zaključujem da brat treba darovati stan ocu, a zatim otac daruje meni i nema plaćanja poreza? Ili je to prozirno i ne prolazi?
  2. Da li se placa porez u slucaju da sin daruje ocu stan?
  3. Postovani, Neznam gdje bih pitala a na webu nalazim razlicite informacije pa se javljam tu u nadi da cete mi pomoci odgovorom. Naime, brat mi je poklonio svoj stan jer je njemu otac dao svoj, pa ne zanima koja bi bila procedura da se taj stan stavi na moje ime i da li se placa porez? Hvala i lijep pozdrav
  4. Poštovani, Inače sam prijavljena na suprugovu poreznu karticu jer sam nezaposlena,a u 2009. sam primala porodiljnu naknadu od 25.01. pa me zanima kako to sve sad treba izgledati na poreznoj prijavi,dali me treba izbrisati sa svoje PK ili sam i dalje tamo kao olakšica.. Ma i ja neznam kako da formuliram pitanje,nadam se da ste me shvatili Eto pa hvala..
  5. Hvala felixx,ipak smo dali odvjetniku da to obavi jer ce valjda tako brže ići...hope so..
  6. Posjedujem kuću i okućnicu koja postoji na katastru pod rednim brojem čestice te postoji i posjedovni list 1/1 sa brojem i kvadraturom. Zanima me što moram napraviti i koji dokumenti mi još trebaju da dobijem puno vlasništvo tj da se uvede u zemljišne knjige? Unaprijed Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija