Jump to content

ivannna

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zup, uredsko poslovanje, i zakon o radu ak sam negdje pogriješila nek me se ispravi
  2. hej čao ja idem na gosp.- poduzetništvo 13.02. jel i ti ideš tada? u knjizi piše koje zakone trebamo!ja isto nemam skriptu al čula sam da zanju pitati i zakon o trg.druš.
  3. dali netko ide na poseban dio iz upravnog područja predškolskog odgoja, osnovnog i srednjoškolstva, a zaposlen je u upravnom odjelu za prosvjetu kulturu i šport u županiji????
  4. imam mogu ti poslat javi na koji mail al nisam je ja sastavljala već sam ju dobila.
  5. hej ajd super što i ti ideš na to, ja sam u početnoj fazi učenja i nemam skriptu za posebni dio. u knjizi nepiše da trebamo zakon o trg. društvima ali sam čula da ga pitaju. Nama su na seminaru rekli da učimo po starom zup-u ali mi smo bili na seminaru u 11 mj. ja predpostavljam da sve trebamo učit po novom, ali ak ideš na seminar tamo češ najprije saznati po kojem zakonu treba učit. kad ideš na seminar?? i molim te javi ak se treba učit po novom. kako znaš da treba učit novi zup???
  6. ide li možda netko na ovaj rok?? vss??? i poseban dio poduzetništvo???
  7. sretno sutra na ispitu i obavezno javite pitanja i iskustva!!!!
  8. ja sam bila na seminaru sad u ponedjeljak i utorak i žena je rekla da pita po starom zup-u jer postoji mogućnost odgode zakona za još jednu godinu - to je rekla jedna žena. onda je došla druga koja je rekla da se od nove godine uči novi . tako da stvarno ništa nije sigurno dok ne dodješ tamo na ispit i vidiš, NAŽALOST . ILI pričekati 1.1 pa vidjeti što će se desiti s tim zakonom.
  9. koja si pitanja imao ? i koja struka ?
  10. ljudi pa kak je bilo na ovom roku niste nas valjda zaboravili??? kakva su pitanja iskustava padovi???
  11. ovdje ima baš super pitanja i odgovora ali su podatci dosta zastarili jer su pitanja iz 2008 ak neko ima par novih pitanja pitajte pa da ih pokušamo zajedno riješti!!!!
  12. mene isto zanima poseban dio iz poduzetništva, mislim da treba ovo: zakon o poticanju razvoja malog gospodarstva zakon o obrtu program poticaja malog i srednjeg poduzetništva vlade rh
  13. evo najnoviji podatci koje sam ja pronašla http://www.eu-pregovori.hr/Download/2009/07/10/Tabelarni_pregled_stanja_pregovora-srpanj_09-hrv.pdf
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija