Jump to content

victor

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Možda jedino ako postoji neki zahtjev koji se može predati,za povrat novca koji sam potrošio za podstanarstvo.Osim toga valjda postoji institucija koja vodi brigu da li se netko pridržava ugovora i zakona.Mislim da bez obzira ,tko radio u administraciji,pa i sam ministar,mora pridržavati zakona.Za nepoštivanje istog,mora valjda biti neka odšteta isplaćena.Zna li tko što o tome?
  2. darkoh,koja siva zona.Tko je dopustio da ona da ona postoji.Mi ratnici.
  3. Valjda mora biti neki zakon i red.ja ga do sada nisam vidio. ipak nismo mi lutke s kojima se igra.mora nešto ići i po zakonu,kojeg se oćito ni ministrica ne pridržava.
  4. Molim da mi se odgovori na pitanje,jer stan pod ugovorom i ostalim ćekam od 1998.Mislim pod onim što sam potpisala.100 zakona je prošlo,a stana nigdje.Molim pomoć.
  5. Zanima me obećanje gospođe Kosor ,da će se 2009.godine graditi preko 600 stanova na Laništu.Na internetu za planiranje gradnje vidim samo 59 stanova na Vrbanima koji se grade,Sopnica-jug mislim oko 100 i Barutanski jarak oko 180 ,s tim a se to podrućje treba razminirat i da sam ja bio na razminiravanju još 1995.Pozdrav.
  6. Znam da bi to sve trebalo biti komplicirano,ali nije.Ja na svojih 80% imam besplatnu participaciju,manje plaćam pri kupnji auta porez,samo me zanima koje još pravo imam. Pozdrav
  7. Da li netko nešto zna o dodjeli civilnih dionica.Imam 80% vezano uz civilno stradavanje u mirovini,a 20% vojno.Imam li pravo na ovih 80% dobiti dionice?Znam da su se prije dijelile te civilne dionice i smatram ,da ne mogu samo tako nestati prava nas ostalih.Molim odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija