Jump to content

maniac

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Meni nije jasno je li rodni list isto što i izvod iz matične knjige rođenih? Da li ovaj potonji vadim u matičnom uredu u kojem sam upisana ili ne?
  2. Pozdrav!! Meni bi trebao tekst te izjave vlasnika stana o suglasnosti za prijavu boravišta hitno, molim vas! Da li javni bilježnik zna automatski što sadržava ta izjava ili ne?
  3. maniac

    tv pretplata

    Pozdrav! Prije 1,5 mjeseca mi je upao inkasator i zastrašio me da moram odjednom platit 5 pristojbi ili će mi napisat prekršajnu prijavu. Budući da nemam s tim iskustva, a i nisam htjela da gazda stana ima problema, ja mu platila. U međuvremenu mi je otuđen tv prijamnik i ja sam ga odjavila, čuvam potvrdu o preporučenoj pošiljci i povratnicu. Nedavno mi došla uplatnica za ovaj mjesec, ali na krivo ime, kreten inkasator mi krivo ime prepisao s osobne, sad me zanima da li će mi uvažit odjavu (koja je ovjerena kod javnog bilježnika na temelju osobne, na moje pravo ime)? to je ipak njihova greška, a ne moja. Hvala
  4. Pozdrav! Prije 1,5 mjeseca mi je upao inkasator i zastrašio me da moram odjednom platit 5 pristojbi ili će mi napisat prekršajnu prijavu. Budući da nemam s tim iskustva, a i nisam htjela da gazda stana ima problema, ja mu platila. U međuvremenu mi je otuđen tv prijamnik i ja sam ga odjavila, čuvam potvrdu o preporučenoj pošiljci i povratnicu. Danas mi došla uplatnica za ovaj mjesec, ali na krivo ime, kreten inkasator mi krivo ime prepisao s osobne, sad me zanima da li će mi uvažit odjavu (koja je ovjerena kod javnog bilježnika na temelju osobne, na moje pravo ime)? to je ipak njihova greška, a ne moja. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija