Jump to content

26miha

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim Vas da mi date savjet kome mogu uputiti pisanu pritužbu na rad i postupanje sa štičenicima privatnog doma za starije. Naime radi se o tome da im uskraćuju izlaske iz soba,ne griju cijeli dan, navečer im daju tablete za spavanje jer dežura vlasnik doma i ne želi i nezna postupati sa štičenicima itd i dr. Hvala! Pokušao sam putem inspekcija u Čakovcu i Varaždinu ali nije bilo nikakvih rezultata.
  2. Njegova imovina prenesena je katastarski i gruntovno na mene s danom kad je i sklopljen ugovor. U dom bih ga smjestio prvenstveno radi pružanja 24 satne medicinske brige o njemu pošto isti boluje od više teških bolesti,a i počeo se gubiti pa se bojim kad je sam. Stoga se nadam da neću imati nikakve probleme!??
  3. Molim VAs da mi netko odgovori na slijedeće: Imam sa mojim djedom ugovor o doživotnom uzdržavanju ali pošto se više ne mogu kvalitetno brinuti o njemu s obzirom na njegove godine (85) i njegove bolesti,htio bih ga smjestiti u dom.Interesira me dali to smijem učiniti s obzirom na ugovor?
  4. MUP-ova komisija šalje me u mirovinu. U MUP-u sam punih 17.g. sa benificijom imam 25.g. staža,zvanje viši policajac,zadnjih 12.g. radio sam kao šef smjene PP sa prosjekom plaće 6,000 kn. Imam status dragovoljca jer sam u HV bio 1.g. Kolika bi mi mogla biti mirovina ?????
  5. plača u MUP-a mi je bila 6,500 kn.
  6. u vojsci sam bio od 15.07.1991. do 31.08.1992.g.,status dragovoljca,bez RVI,u MUP-a od 25.08.1993.g. do 01.04.2010.g. u zvanju policijski narednik.sveukupno staž u policiji 22.g.
  7. sa bakom i dedom već 7 godina imam ugovor o doživotno,m uzdržavanju. sad je baka umrla a deda star 84 godine na nagovor svoga sina želi raskinuti ugovor. koja su moja prava i kome se mogu obratiti>?
  8. molim vas da mi odgovorite!!!! imam ugovor o doživotnom uzdržavanju sa djedom i bakom. baka je umrla i sad deda koji je star 84 godine na nagovor svoga sina želi prekinuti ugovor jer bi sin nakon 7 godina mojeg uzdržavanja htio dobiti kuću. šta mogu učiniti i kome se mogu obratiti za pomoć???????
  9. dali mi tko može reći kolka bi mi bila mirovina?????? imam 13 mjeseci hv,status dragovoljca i 22.g. staža u mup-a sa benificijom. interesira me jer memup-ova komisija skinula zbog lječničkih razloga a ujedno obnavljam postupak za utvrđivanje hrvi jer mi je priznato manje od 20 % na temelju ranjavanja. u policiji imam zvanje viši policajac (šef smjene, dali se to posebno računa prilikom izračuna mirovine?????????
  10. recite mi dali mi se isplati ići u mirovinu i kako će mi se računati!!! imam 13 (1991-1992) mjeseci HV,status dragovoljca i trenutno manje od 20 % HRVI na temelju ranjavanja. također imam 16.g. u MUP-a (1993-2009). ove godine mi je dijagnosticiran PTSP,Pokrenuo sam postupak obnove za priznavanje statusa HRVI.
  11. ptsp mi je priznat 1997 a nisam do sad ništa tražio jer sam radio u mup-a a na preglade sam odlazio redovito kai i grupne terapije.
  12. trenutno imam priznato manje od 20 % tjelesnog oštećenja na temelju ranjavanja. u međuvremenu mi je dijagnosticiran PTSP pa me zanima dali sad mogu na temelju toga tražiti povećanje postotka ivaliditeta????
  13. Imam priznato manje od 20% tjelesnog oštećenja temeljem ranjavanja (HRVI),te sad moram ponovno obnoviti postupak uz novu dokumentaciju. Zanima me dali mogu sad predati i papire iz kojih je vidljivo da mi je dijagnosticiran PTSP, mada do sad na temelju toga nisam tražio ništa?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija