Jump to content

lector

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zbunjuje me naslov u njegovoj tablici za izračun mirovine..."TABLICA ZA IZRAČUN MIROVINE ZA DJELATNE VOJNE OSOBE I POLICIJSKE SLUŽBENIKE"...znači li to da ta tablica ne vrijedi za izračun braniteljskih mirovina???????
  2. To je naknada do konačnog rješenja o mirovini koja će u konačnici iznositi cirka 4.700,00 kn Hvala na lijepom odgovoru...možda bi mi mogao još otprilike reći kad bi moglo stići to konačno riješenje?
  3. I da,zaboravih ti napisati...tih 100% znači da su tvoje ozljede 100% uzrokovane ratom....i civilni staž tu nije bitan..ili ako je bitan,onda je bitan u najmanjoj mjeri.
  4. I ja sam dobio isto rješenje...i ja imam profesionalnu 100% vojno...ali ja sam dobio i neku privremenu naknadu uz to...nekih 1800kn.
  5. Ne znam jesam li trebao napisati da je od onih 100% profesionalno sve vojno...dakle,100%vojno.
  6. Pokušat ću biti kratak i jednostavan pa ako mi netko može pomoći,biti ću jako zahvalan...dakle,ja sam HRVI 30%...100% profesionalna...nemam čin...imam status dragovoljca...prije par dana sam dobio rješenje o nekoj privremenoj naknadi...1800kn...nemam trajno rješenje o invalidnosti,fali mi jog godina dana da bih dobio trajno...ako je istina da se trajno dobiva nakon tri godine...eto,zanimalo bi me kolika bi mi mogla biti mirovina i koliko vremena me mogu držati na ovoj privremenoj naknadi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija