Jump to content

Sphinx

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da ne otvaram novu temu, moja situacija je ovakva: s 18 na norijadi se dosta popilo i galamilo pa je radi remecenja nocnog odmora netko pozvao policiju i zaradio sam remecenje javnog reda i mira zajedno s ostatkom ekipe..kaznu sam odmah i platio.. sad, 6 godina kasnije sam predao papire za upis na policijsku akademiju..pa me zanima dal mozda netko zna nesto o tome vezano uz pol. akademiju jer znam da provjeravaju za kandidate kakav je ko kod susjeda, u obitelji i takve stvari? dal uopce imam kakve sanse zbog te gluposti prije 6 godina i kako se na to gleda? nikad nisam ni prije, ni kasnije imao nikakvih problema s našom dragom policijom cak ni kaznu za prebrzu voznju nemam, par puta su me zapisali vani kad je bila racija u bircu il tako nesto i to je sve.. hvala puno.. ​Editirao petpetica
  2. a dal se moze zaliti na nacin na koji je osoba zaustavljena i dal to moze pomoci? npr policajci moraju nositi reflektirajuci prsluk, 50m ispred mjesta zaustavljanja mora biti postavljen "trokut" il takva neka caka koja bi mogla pomoci??
  3. hvala puno..znam da nije plus, al hebiga..dogodilo se..pa budemo vidli kaj bude..
  4. hvala svima, al kaj sad to znaci? dal ja sad nakon dvije godine mogu dobiti tu potvrdu da se ne vodi sudski postupak (potvrda o nekaznjavanju popularna) ili ne? i dal bi mi to smetalo kod rada u murji? moje bilo također tijekom norijade kao i kod nemirka, reko murjak da je neko prijavio zbog galame i zapisao da smo bili u vidno alk. stanju , kod suca za prekrsaje dobio 500kn kazne i to je to.. inace. ovo je moje pitanje bilo al nijednog odgovora na to:-( s 18 sam bio kaznjen zbog remecenja javnog reda i mira te sam tom prilikom dobio kaznu u iznosu nekih petstotinjak kuna. e, i sad, izvanrednu studiram i htio bi se prijaviti na policijsku akademiju na natjecaj za policajca raspisan za treci mjesec sljedece godine. prilikom predaje svih potrebnih papira treba predati i original uvjerenja da nisam pod istragom (http://www.mup.hr/UserDocsImages/minstarstvo/skolovanje/skolovanje_policajac09.pdf poglavlje V.) da li sam ja u mogucnosti dobiti to ovjerenje s obzirom na moj prekrsaj i da li je to ovjerenje isto sto i potvrda o nekaznjavajnu? hvala unaprijed..
  5. s 18 sam bio kaznjen zbog remecenja javnog reda i mira te sam tom prilikom dobio kaznu u iznosu nekih petstotinjak kuna. e, i sad, izvanrednu studiram i htio bi se prijaviti na policijsku akademiju na natjecaj za policajca raspisan za treci mjesec sljedece godine. prilikom predaje svih potrebnih papira treba predati i original uvjerenja da nisam pod istragom (http://www.mup.hr/UserDocsImages/minstarstvo/skolovanje/skolovanje_policajac09.pdf poglavlje V.) da li sam ja u mogucnosti dobiti to ovjerenje s obzirom na moj prekrsaj? ako ne, dal postoji neki postupak ili nemam pojma sto cime bi mogao to "maknuti"?? hvala unaprijed..
  6. s 18 sam bio kaznjen zbog remecenja javnog reda i mira te sam tom prilikom dobio kaznu u iznosu nekih petstotinjak kuna. e, i sad, izvanrednu studiram i htio bi se prijaviti na policijsku akademiju na natjecaj za policajca raspisan za treci mjesec sljedece godine. prilikom predaje svih potrebnih papira treba predati i original uvjerenja da nisam pod istragom (http://www.mup.hr/UserDocsImages/minstarstvo/skolovanje/skolovanje_policajac09.pdf poglavlje V.) da li sam ja u mogucnosti dobiti to ovjerenje s obzirom na moj prekrsaj i da li je to ovjerenje isto sto i potvrda o nekaznjavajnu? hvala unaprijed..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija