Jump to content

lunatic

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Prije par dana me zaustavila policija zbog prebrze vožnje. Izmjerili su mi brzinu 84 km/h a ograničenje je 60 km/h, napisali su mi kaznu od 500 kn, ali to je sad manje bitno.. Žalio bih se, ali me zanima da li mi je kakva prepreka što kada sam mijenjao prebivalište, nisam promijenio vozačku u kojoj je stara adresa? Na tu staru adresu mi je i napisana kazna, pa me zanima ima li kakvih sankcija za to. Ne bih volio da napišem žalbu, a izleti još nešto. Bio bih zahvalan za pomoć.
  2. Pa ni naočale ne nosim, tako da mi stvarno nije jasno o čemu se radi. Ne sječam se ni da sam prigovor pisao.. Znači sad bi trebao napisati prigovor o nadležnosti suda? Kako bi on trebao izgledati?? Unaprijed Hvala
  3. Jučer sam na ruke dobio poziv okrivljeniku radi ispitivanja u navedenom prekršajnom predmetu. Radi se o čl. 196. st. 6. ZSPC ( ako se ne varam, radi se o upotrebi mobitela prilikom vožnje ). Zanimaju me dvije stvari: 1. Mene nikada policija nije zaustavila radi mobitela, pa mi nije jasno odakle ovo? 2. Ja živim u ZG a poziv je za sud u ST, da li u ovom slučaju važi mogućnost pismene obrane i koja je njena forma? Zahvalan na pomoći.
  4. Mislio sam da se takva djela brisu iz evidencije nakon tri godine??
  5. Molio bih vas da mi odgovorite..
  6. Prije 7 godina sam bio priveden zbog posjedovanja1.5 g marihuane, te sam dobio presudu kaznenog suda o kazni u iznosu od 2500 HRK, koje sam uredno platio. Na to sam vec i zaboravio do momenta kad sam se prijavio za jedan posao u drzavnoj sluzbi.. Zanima me da li mi to moze praviti probleme kod eventualnog zaposlenja? Nikada prije niti kasnije nisam imao nikakvih problema sa zakonom. Molim pomoc. Unaprijed hvala
  7. Dosao mi je obvezni prekrsajni nalog prema kojem sam snimljen uredjajem GATSO DRCS u prekoracenju brzine od 32 km/h. Nije mi poslana nikakva fotografija, a radi se o sluzbenom automobilu koji osim mene vozi jos par kolega. S obzirom da se prekrsaj dogodio prije vise od 7 mjeseci ja nemogu potvrditi da nisam vozio.. Postoji li mogucnost da je policija kontaktirala moju tvrtku I da je netko od ”kolega“ rekao da sam ja vozio? Sto napisati u prigovoru? Unaprijed Hvala
  8. Kakva je situacija sa aparatima za igre na sreću u Hrvatskoj? Da li se smiju uvoziti rabljeni apaprati za igre na sreću i kakvi se uvjeti traže za otvaranje casina?
  9. Napuhao sam 0,74 i dobio kaznu od 1000 hrk i šest mjeseci bez vozačke, potpisao sam zapisnik. Hitno bi mi trebalaforma prigovora, i vaš savjet što da napišem u njega? Znam da je pitanje glupo, ali stvarno trebam pomoć.
  10. Kolika je kazna za nelegalni softver ( npr.adobe photoshop ) u pravnoj osobi?
  11. Da li postoji zakon u Hrvatskoj koji spriječava upis djeteta u vrtić ako nije cijepljeno . Dijete je naime alergično .
  12. O nekažnjavanju , naravno .
  13. Radim već godinu dana u jednoj firmi na određeno vrijeme(ugovori na mjesec dana) Kakva je razlika ako dam ili dobijem otkaz i koliki je otkazni rok u oba slučaja i ima li ga? STVARNO MI JE HITNO!!!!!
  14. Zanimaju me uvjeti za osnivanje društva građana i razlika gore navedenog od udruženja građana?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija