Jump to content

Joke-St

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Krajem 6. mjeseca 2009. sam imao prometnu nezgodu. Predmet je zvršio na Prekršjni sud (Split) ,te čeka svoj red da se utvrdi tko je kriv. Zanima me,dali postoji koji način da požurim svoj predmet da što prije dođe na red? (nešto tipa Požurnica ili tako nešto) Ako postoji,molim Vas da mi kažete što treba ispuniti ,te kako?(Neka skica bi bila ok.) Unprijed hvala!
  2. Kao prvo, PUNO HVALA SVIMA na odgovorima ,ali imam još par pitanja; 1. Naknadno san saznao da vozilo od tog drugog sudionika nije osigurano vec 4 godine,tj. polica mu je istekla u 9.mjesec 2005.god., a usto načuo sam i to da navodno HUO pokriva stete u ime neosiguranih vozila samo ako su ta vozila bilo neosigurana do maksimalno 2 godine,pa me zanima dali je to točno i ako je, koje su mi onda u tom slučaju mogučnosti i šanse za dobivanje novca za pokrivanje štete na skuteru? 2. Nekidan sam prijavio štetu svom osiguranju,gdje sam detaljno opisao dogadjaj,te ispunio sve njihove formulare. Sad me zanima dali uz to još moram predati i onaj HUO-ov zahtjev za prijavu štete (kojeg ste mi ranije napomenuli da se skine san njihove stranice) ili ce to obaviti moje osiguranje? 3. U slučaju da drugi vozač bude regresno potraživao novac od mene za svoju štetu,dali mu mogu predati svoju policu da se od nje naplati? Eto ,još jednom hvala unaprijed na odgoviruma!
  3. Poštovanje! Prije svega,Joke iz Splita. Rega san se odi na prijedlog prike u potrazi za nekin odgovorima jer iman pitanje vezano za sudar sta san ga ima nedavno. Dakle, na skuteru san pritica kolonu vozila i jedno od njih je skrenulo lijevo (na parking) dok san ga prilazia i naravno udria san ga u lijevi blatobran pri čemu san ja priletia njegovu haubu,pao na pod itd... Sazna san da smo za nesreču krivi oboje tj. 50% 50% . E,ali takodjer san(pri naknadnom raspitivanju o podacima drugog sudionika u policiji) sazna da mu je auto bilo neosigurano. Sad me zanima šta mi je činit da pokrijen makar pola štete na skuteru? (bilo je tu i nešto ozlijeda) Fala na čitanju!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija