Jump to content

mariola1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je mariola1 objavio

  1. Hvala na trudu i odgovorima.

    Kazna je plačena, niti ne pomišljam na čl. 220, pa ima dr. odvjetnik puno važnijih stvari za raditi.

    Iskustvo na sudu (prvo u životu) jako loše (tješim se da je u sucu problem ili je imao loših 5 minuta).

    Namjera mi je zaštiti struku. Nije mi svejedno potrošiti vremena i novaca na obrazovanje i usavršavanje, a onda tek tako prihvatiti nestručnost (po mojem mišljenju) mnogih javnih ustanova (osoba koje u njima rade).

     

    Pozdrav

  2. Ja se jedino želim braniti na temelju postojećih prometnih pravila (prema pravilniku o prometnim znakovima grupa znakova izričitih naredbi, znak B38). Nažalost, u mome slučaju to nije dovoljno policiji, a niti sucu.

    No, da preskočim ovaj dio i uštedim si energiju.

     

    Po podnesenom prigovoru prekršajnom sudu u Zgb. za prometni prekršaj sudac donosi rješenje te u uputi o pravnom lijeku navodi da nemam pravo prigovora niti žalbe.

    Molim Vas kako to tumačite i dali ipak mogu podnijeti prigovor ili žalbu višem (drugostupanjskom) sudu.

  3. Poštovani,

    Parkirao sam u Zagrebu vozilo uz desni rub kolnika dvosmjerne ceste (gledano u smjeru kretanja vozila). Na tom mjestu (strani ceste) ne postoji horizontalna niti vertikalna prometna signalizacija. Na suprotnoj (lijevoj) strani kolnika postavljen je prometni znak „zabrana zaustavljanja i parkiranja“ bez dopunske ploče.

    Na temelju iznesenog molim vas Vaše tumačenje značenja prometnog znaka „Zabrana zaustavljanja i parkiranja“ odnosno, dali je vozilo u prometnom prekršaju (dali je vozač počinio prekršaj) zbog postojećeg prometnog znaka „Zabrana zaustavljanja i parkiranja“?

    Hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija