Jump to content

Tanjola

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani molim Vas za pomoć. Naime, radim od 01.01.2006. god.(državna firma). 01.05.2011. god. sam prešla kod novog poslodavca (Grad Trogir). Imam neprekinuti radni odnos. Sad mi ovdje u kadrovskoj kažu da da moram radit 6 mjeseci da bi imala pravo na godišnji odmor, a prema Zakonu o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj samoupravi. Znam da prema Zakonu o radu imam pravo jer imam neprekinuti radni odnos. Više neznam šta da mislim i radim. Unaprijed hvala.
  2. Poštovani, iskreno Vas molim za pomoć. Naime, majka sam koja koristi dopust za njegu djeteta s težim smetnjama u razvoju. Dobila sam pravo na još godinu dana, a navedeni dopust mi ističe u 1-om mjesecu 2011. gidine. Međutim, ja bi se trebele vratiti na posao jer mi prijete da će mi dovesti nekog drugog na moje radno mjesto.Zanima me može li se sada ovaj dopust prebaciti na mog supruga pa da ga on koristi do isteka , još ovih par mjeseci? Molim Vas za odgovor. Unaprijed veliko hvala!
  3. Poštovani molim za pomoć. Naime ja sam na porodiljnom dopustu, beba će skoro imati 6 mjeseci. Moramo sad s njom na vježbe za rukice. Zanima me da li je, s obzirom na to, moguće produžiti još 1 godinu porodiljnog i prebaciti ga na tatu pa da tata koristi tu još 1 godinu? Unaprijed hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija