Jump to content

kikilo17

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Upomoć! Dana 18.12.2008. provukla sam karticu (American Express) na 6 rata na iznos od 19.000 HRK za potrebe jedne operacije koju sam morala izvršiti kod privatnika. Do danas mi nikad nije sjela ni jedna rata. Jučer su me zvali, ne iz American Express nego iz ordinacije koja je izvršila uslugu. Naime, oni sada tvrde da autorizacija nije prošla te da bih ja PONOVO morala doći provući karticu. Budući da imam izvorni slip na kojem jasno piše broj odobrenja (autorizacija) nije mi jasno što znači “nije prošla”. Napomena: kartica nije provučena kroz POS sustav nego je ispisan slip. Može li mi itko pomoći u vidu mojih prava, tj. pojasniti čija je ovo greška? Dali sam stvarno dužna provući karticu ponovo? Dali moram platiti uslugu ili je u međuvremenu nastupila zastara? Zbunjuje me jer su prvo bili izrazito bezobrazni i prijetili su ovrhom, a kad sam rekla da sam ja karticu dala te da smatram da sam postupila u redu prema njima (tj. obavila sve što sam trebala), onda su postali jako ljubazni i rekli da možemo to riješiti tako da ja dođem kod njih ponovno i dam karticu. Molim pomoć jer sam sada u lošem financijskom stanju pa bih htjela znati koja su moja prava u ovom slučaju!!!
  2. Upomoć! Dana 18.12.2008. provukla sam karticu (American Express) na 6 rata na iznos od 19.000 HRK za potrebe jedne operacije koju sam morala izvršiti kod privatnika. Do danas mi nikad nije sjela ni jedna rata. Jučer su me zvali, ne iz American Express nego iz ordinacije koja je izvršila uslugu. Naime, oni sada tvrde da autorizacija nije prošla te da bih ja PONOVO morala doći provući karticu. Budući da imam izvorni slip na kojem jasno piše broj odobrenja (autorizacija) nije mi jasno što znači “nije prošla”. Napomena: kartica nije provučena kroz POS sustav nego je ispisan slip. Može li mi itko pomoći u vidu mojih prava, tj. pojasniti čija je ovo greška? Dali sam stvarno dužna provući karticu ponovo? Dali moram platiti uslugu ili je u međuvremenu nastupila zastara? Zbunjuje me jer su prvo bili izrazito bezobrazni i prijetili su ovrhom, a kad sam rekla da sam ja karticu dala te da smatram da sam postupila u redu prema njima (tj. obavila sve što sam trebala), onda su postali jako ljubazni i rekli da možemo to riješiti tako da ja dođem kod njih ponovno i dam karticu. Molim pomoć jer sam sada u lošem financijskom stanju pa bih htjela znati koja su moja prava u ovom slučaju!!!
  3. Upomoć! Dana 18.12.2008. provukla sam karticu (American Express) na 6 rata na iznos od 19.000 HRK za potrebe jedne operacije koju sam morala izvršiti kod privatnika. Do danas mi nikad nije sjela ni jedna rata. Jučer su me zvali, ne iz American Express nego iz ordinacije koja je izvršila uslugu. Naime, oni sada tvrde da autorizacija nije prošla te da bih ja PONOVO morala doći provući karticu. Budući da imam izvorni slip na kojem jasno piše broj odobrenja (autorizacija) nije mi jasno što znači “nije prošla”. Napomena: kartica nije provučena kroz POS sustav nego je ispisan slip. Može li mi itko pomoći u vidu mojih prava, tj. pojasniti čija je ovo greška? Dali sam stvarno dužna provući karticu ponovo? Dali moram platiti uslugu ili je u međuvremenu nastupila zastara? Zbunjuje me jer su prvo bili izrazito bezobrazni i prijetili su ovrhom, a kad sam rekla da sam ja karticu dala te da smatram da sam postupila u redu prema njima (tj. obavila sve što sam trebala), onda su postali jako ljubazni i rekli da možemo to riješiti tako da ja dođem kod njih ponovno i dam karticu. Molim pomoć jer sam sada u lošem financijskom stanju pa bih htjela znati koja su moja prava u ovom slučaju!!!
  4. Upomoć! Dana 18.12.2008. provukla sam karticu (American Express) na 6 rata na iznos od 19.000 HRK za potrebe jedne operacije koju sam morala izvršiti kod privatnika. Do danas mi nikad nije sjela ni jedna rata. Jučer su me zvali, ne iz American Express nego iz ordinacije koja je izvršila uslugu. Naime, oni sada tvrde da autorizacija nije prošla te da bih ja PONOVO morala doći provući karticu. Budući da imam izvorni slip na kojem jasno piše broj odobrenja (autorizacija) nije mi jasno što znači “nije prošla”. Napomena: kartica nije provučena kroz POS sustav nego je ispisan slip. Može li mi itko pomoći u vidu mojih prava, tj. pojasniti čija je ovo greška? Dali sam stvarno dužna provući karticu ponovo? Dali moram platiti uslugu ili je u međuvremenu nastupila zastara? Zbunjuje me jer su prvo bili izrazito bezobrazni i prijetili su ovrhom, a kad sam rekla da sam ja karticu dala te da smatram da sam postupila u redu prema njima (tj. obavila sve što sam trebala), onda su postali jako ljubazni i rekli da možemo to riješiti tako da ja dođem kod njih ponovno i dam karticu. Molim pomoć jer sam sada u lošem financijskom stanju pa bih htjela znati koja su moja prava u ovom slučaju!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija