Jump to content

Ana_n

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. još jedan pokušaj aktiviranja ove teme
  2. MOlim vas, ako mi netko može odgovoriti barem za troškove prigovora.
  3. Dobila sam ovršno rješenje na koje imam namjeru uložiti prigovor. Ovrha je pokrenuta radi naplate 4.872,87 kn, ovršni troškovi su određeni u iznosu od 268,40 kn. Zanima me koliko će me koštati podnošenje prigovora, kako to izračunavam, plaća li se prilikom podnošenja bilježniku, u novcu ili u upravnim pristojbama? Predmet ovrhe su kamate (glavnica je plaćena) ali za razdoblje od početka 2005. godine do polovice 2009. g. pa se mislim žaliti na zastaru (3 godine). ako sam u pravu da su te kamate, odnosno dio zastario, na koje se žalim, one do polovice 2006. god,? Ispravite me ako griješim i hvala unaprijed.
  4. Hvala na odgovorima i na trudu
  5. Puno vam hvala, pradjed je umro u RH pa barem nema problema s te strane, može li se dogoditi da mi u matičnom uredu reču da nemaju pojma je li smrtovnica dostavljena sudu pošto je to bilo davno. Kojem se odjelu na sudu obraćam? Još vam jednom svima zahvaljujem na trudu i odgovorima, ova stranica i svi vi zaista puno pomažete kada se teško snaći u područjima o kojima neznamo puno.
  6. Puno vam hvala na odgovoru, da, moj je otac živ i on će biti podnositelj zahtjeva, gdje trebam tražiti rješenje o nasljeđivanju kako bih utvrdila da li je ostavinska rasprava bila uopće provedena?
  7. Molim za pomoć, radi se o nekretninama koje su uknjižene na mog pok. pradjeda, imao je samo jednog sina, mog pok. djeda, djedovi nasljedinci su njegova djeca od kojih jedan i moj otac, pretpostavljam da bi se te nekretnine trebale dijeliti kao i ostala imovina koja je ostal nakon pok. pradjeda, umro je jako mlad pa sumnjam da je bilo oporuke, već je u obzir došlo zakonsko nasljeđivanje, odakle krenuti, nabavit njegov smrtni list? što onda kako bi se te nekretnine uknjižile na zakonske nasljednike? što trebam napraviti? unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija