Jump to content

DNiKL

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je DNiKL objavio

  1. Skriptu sam uspjesno skinula. Puno hvala. :thankyou:
  2. Cao! Cuj, ja idem u 9. mjesecu na drzavni. Hoces mi molim te ako ikako mozes poslati tu svoju skriptu po kojoj si polozio da i ja budem uspjesna u rujnu. Please. Moj mail je dragananiksic@yahoo.com, otvoren je za dogovore oko skripte. Puno ti hvala unaprijed.
  3. Evo javlja se djevojčica koja se je brinula za tebe i koja je mislila na tebe. Prvenstveno, ČETITAM TI NA POLOŽENOM ISPITU!!! Stvarno mi je drago. Evo ja ti polako učim, ali mislim da imam vremena do 9. mjeseca. Kako je bilo? Ja sam još uvijek zainteresirana za skriptu. Moj mail je dragananiksic@yahoo.com pa ako mi se želiš javiti možeš slobodno. Čekat ću tvoj mail. Oprosti što ti se tek sada javljam ali imala sam problema sa kompjuterom, bio mi je na popravku pa nisam išla na stranicu. Veliki pozdrav!!
  4. Iskreno ću se onda moliti za tebe. Prvenstveno za tebe da prođeš, a to znači i da ću onda ja dobiti skriptice.
  5. Ja sam danas zvala Državni ured za upravu i rekli su mi da referada radi stalno i tokom ljeta, bez obzira što komisije za ispite ne rade. Ženska mi je rekla da znači cijelo ljeto se može prijavljivati, a za ispite za 9. mjesec da prijavim krajem 6. ili početkom 7. mjeseca.
  6. Ljudi, nova sam tu, ali čini mi se da tražim istu stvar kao i vi. Molim vas ako imate skrpitu za opći dio da mi ju pošaljete. MOLIM VAS. moj mail je: dragananiksic@yahoo.com PUNO VAM HVALA.
  7. Ljudi ovdje sam nova pa molim vas za pomoć. Radim kao daktilograf pa u 9. mjesecu moram ići na stručni. Inače sam studentica na upravnom pravu pa su mi poznata područja, ali me je ipak JAKO STRAH. Da li je ispit jako težak? Jel ima tko dobru skriptu iz koje bi mogla sve naučiti i proći?
  8. Ljudi, moram na stručni u 9. mjesecu pa bih vas zamolila da ako imate kakvu skriptu koja je dobra da mi javite. Radim kao daktilograf ali znam da je Opći dio isti svima. Ujedno bih vas molila da mi iskreno kažete da li se isplati ići na predavanja prije ispita ili ne. PUNO VAM HVALA!
  9. Bok ljudi! Nova sam tu, pa vas molim malo pomoć. Trebam ići na SDI u 9. mjesecu pa bi vas pitala da li tko ima kakvu dobru skriptu. Da li se isplati ići na ova predavanja prije ispita? Zahvalna sam na svakoj informaciji.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija