Jump to content

Adar

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo ja sam prošla u petak.. Ne mogu vam pomoći pitanjima jer ih se slabo sjećam, ali bilo je dosta slušača pa će vjerojatno netko objaviti.. Mislim da meni nije došlo nikakvo novo pitanje, osim onih klasičnih novih pitanja iz radnog i uprave koje već znamo. Samo naprijed
  2. Ovaj topic očito ima puno otvaranja i očito je da se ljudi nadaju naći neki info o ispitivačima, i ne vidim zašto si ne bismo međusobno pomogli. Dakle Zna li itko kako ispituje Danica Damjanović, Zamjenica GDO? priti plizzz
  3. Joj, ja ne bih još ovaj tjedan rezultate, treba mi vremenaaaaa! Jel netko zvao Ministarstvo danas? Ja ih ne mogu dobiti..
  4. Zna li netko kada bi trebali biti rezultati, odnosno kada bi trebao početi usmeni?
  5. Kolege, upomoć.. Je li netko odgovarao/čuo nešto o ispitivačima: Branko Medančić - GPP/OBITELJSKO, Zlatko Hamarić - USTAV?
  6. S obzirom da su nastupile ove izmjene Ustava i da mi to moramo odgovarati sad u srpnju na usmenom, je li postoji negdje popis što se točno izmijenilo, u kojim člancima?
  7. to je jedan dio pitanja, do kraja predavanja će nam sva reći pa ćemo staviti na legalis. čak nam je i on sam rekao da "došapnemo" ovima što sad izlaze na usmeni držite se!
  8. pliiz šprance presuda.. zbojanic@yahoo.com
  9. dajte pliz kad to krene - telefonom ili netom, objavite na legalisu, nemam otkuda zvati to ministarstvo više sto puta dnevno..
  10. da, što da radim ako izlazim u prosincu??? da idem na seminar? da doma učim? 6.12. je samo dan prije pisanja prvih presuda, kako radit na presudama i 12 sati dnevno biti na predavanjima? uf! a opet, eto nam prilike za bar nekakvu pripremu i svi kažete da je seminar koristan.. savjeti?
  11. Citat: ˝kolega˝pravz o čemu vi to pričate? Ako ste tako sigurni da nije bilo dvostrukih kriterija (baš kao i ministarstvo-koje li slučajnosti), zašto ministarstvo ne objavi ˝objektivne˝ kriterije po kojima se bodovalo, i što presuda minimalno mora imati da bi bila bodovana sa 6 bodova, i zašto nemamo pravo na prigovor, zašto nemamo pravo kontakta sa ispravljačima da nam objasne ˝pogreške˝ da u buduće ne bi isto ponavljali. ako ste tako sigurni da nije bilo dvosrtukih kriterija onda znate odgovore na ova pitanja, pa vas molim da nam ih svima kažete, ako ne, učinite svima nama uslugu i ne javljajte se na ovaj forum kolega pravz - zašto ignorirate ovaj fini i pristojni post i prepucavate se s Orionom? ovo su pitanja na kojih odgovora nema..
  12. evo objavili su te famozne rezultate i što sad? gdje se prijaviti? koma su im ove web stranice, totalno nepregledne.. ako netko zna, pliz - link
  13. mislim da spomenuti mediji bez prosvjeda jednostavno neće ni ulaziti u problematiku. nema se tko time baviti niti će se oni time baviti ako se mi sami ne nametnemo. ja sam razgovarala danas s jednom novinarkom i pokušala joj objasniti stvar, uputila sam ju i na fcb, ali ona mi re rekla da joj javim za taj prosvjed pa će to popratiti..
  14. Kolege.. pročitala sam vaše postove i pogledala rezultate prebrojila da se uvjerim svojim očima.. to je prestrašno i nedopustivo. totalna samovlast nedodirljivih krojača zakona, najpametnijih na svijetu. ja bih trebala izaći na rok u prosincu i u totalnoj sam psihozi od svega ovoga, ne znam što da radim, vjerujem da su i drugi kolege koje sve ovo tek očekuje razočarani kao i ja.. iako smo mi na toj prepričavanoj tribini stekli dojam da su ispitivači "na našoj strani", da su nas indirektno čak potaknli na poticanje promjena, ne možemo se osloniti na njihovu pomoć u ovoj situaciji. Mislim da oni namjerno odbijaju sniziti kriterije upravo da bi pokazali sav apsurd ovakvog načina ocjenjivanja presuda i ovakvih kriterija. najgore je što mi je već sasvim jasan razvoj događaja po lošoj hrvatskoj praksi - loš zakon, loša primjena, prosvjedi, novine, telka, izjave ministra kako on to razumije, pripremanje "hitnih" promjena, bla bla.. a što je s nama koji ćemo biti na prvih par rokova i preko čije kičme će se sve to prelomiti i već se prelama!? u svakom slučaju, nek vas ne zavara to što u samoj raspravi na forumu sudjeluje manji broj ljudi, puno nas je koji nismo "forumaši" ali sve pratimo i uključit ćemo se u prosvjede svake vrste. samo dajte vrijeme i mjesto i stižemo. ne mogu se na žalost aktivno uključiti u organizaciju jer radim u uredu i učim, ali svakako dolazim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija