Jump to content

liky

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima! Ovim putem se obraćam svima koji u panici traže informacije za kartice i pitanja i sve u svezi s tim. Unaprijed se ispričavam, nadam se da se nitko neće naći uvrijeđen, ali neshvatljivo mi je to da ljudi kukaju kako pitanja nema i mole za pomoć, ali ukoliko bi sve te kolege samo malo pažljivije prošle upravo ovu temu na forumu, mislim da bi našli mnoge odgovore na pitanja koja ih zanimaju. Jasno mi je da još možda nedostaju ova nova pitanja iz Radnog i Uprave, ali sve ostalo ćete pronaći, s pravilnim redoslijedom! Također i kolegica koja pita za Protokole na istom mjestu može naći ono što ju zanima. Ja sam ispit položila u 2. mjesecu, 88 bodova, uz učenje po Klariću i sl. Ne obazirite se previše na tuđe priče, pokušajte zadržati nekakav kontinuitet u učenju nebitno kolika vam dnevno bila satnica.I moj savjet, naročito pred kraj, probajte si naći nekoga s kim ćete ponavljati skupa. Ja nikad nisam učila u grupi i mislila sam da to stvarno nema smisla. Na kraju nas je nekoliko radilo zajedno zadnjih nekoliko tjedana, i vjerujte mi da je to dobitna kombinacija. Sama ne znam kako bih to preživjela, bar ne s onom količinom stresa s kojom je na kraju prošao taj moj pravosudni. Sretno svima, pamet u glavu!
  2. hm...evo i mene...naravno s molbom Poštovani kolega Magiur, ili bilo tko drugi tko je zaprimio materijale, oprostite, ali ja bih molila iste materijale, ukoliko netko može proslijediti, na mail lidija.lozic@gmail.com. Unaprijed zahvaljujem!!!!!!
  3. Evo i od mene nekoliko informacija; danas zvala Ministarstvo, rok će biti na samom početku 12. definitivno(do kraja tjedna će sve biti objavljeno na službenim stranicama), a usmeni nikako prije Nove godine, tek tamo negdje poslije Sv. tri kralja. Etogac. Molim kolege koji su pronašli nekakvo rješenje sa svojim poslodavcem vezano za pomicanje roka i nastavak rada/učenja, a na učenju su od 1.8. da slobodno objave ista. Meni pada na pamet predložiti poslodavcu da se na izvjesno određeno vrijeme vratim na posao na pola radnog vremena, ali da dopodne učim, a popodne dolazim na posao, pa sad ne znam, možda netko ima bolji plan?????????????
  4. Jooooooooooooj, ja se također priključujem molbi kolegice; ako mogu ti pročišćeni tekstovi na mail lidija.lozic@gmail.com! Najljepše zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija