Jump to content

Mudrica1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hmmm, ovdje obiteljski odnosi očito baš ne valjaju... ili roditelji nisu dobri (što malo sumnjam jer ne bi djetetu niti omogućili studij) ili je dijete postalo prezahtjevno pa ga roditelji straše jer im je već puna kapa svega... odricanja zbog djeteta i njegove nezahvalnosti.... (bit će da je ovo drugo) :priest:
  2. Koliko mi je poznato, gruntovnice imaju rok od 2 mjeseca za upis vlasništva (bar je tako bilo do prije par mjeseci jer govorim iz osobnog iskustva). Dakle, napišeš požurnicu u kojoj tražiš da se u zakonski predviđenom roku izvrši upis vlasništva (nadam se da su svi papiri uredno predani) a onda ih svaki tjedan gnjaviš i pitaš da li je to gotovo. :wavey:
  3. Dobit cete isti iznos kad dok ste bili na porodiljnom dopustu - 2.500 kn jer niste ostvarili prosjek place od 3 mjeseca po isteku porodiljnog, kada biste dobili puni iznos vaseg osobnog dohotka - 5.000 kn.
  4. Na zalost nemate pravo na udio u dobiti jer je protekao premali vremenski period vase stednje u osiguravajucoj kuci. Steta je sto ste napravili otkup police jer ste time izgubili znatan dio uplacenih sredstava. Bilo bi bolje da ste policu kapitalizirali do isteka osiguranja nakon kojeg perioda biste podigli kompletnu uplacenu svotu + dio prikupljenog udjela u dobiti, a i cijelo vrijeme biste i dalje bili osigurani bez daljnjih placanja premije na umanjenu osiguranu svotu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija