Jump to content

maetaja

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako želim otvoriti obrt za nadogradnju noktiju(minimalni tehnički uvjeti ne trebaju, samo završena 3godišnja srednja škola) i uz to prodaju linije za njegu noktiju(ekonomska ili trgovačka srednja škola) koje minimalne tehničke uvjete moram imati za to? najam prostora također spada u izdatke? zaposlena sam kod drugog poslodavca, prema ugovoru, 40 sati tjedno, da li moram mijenjati nešto kod poslodavca ili to nema nikakve veze s njime? moram li otvoriti novi račun za obrt, s obzirom da bih jedina zaposlena bila ja?
  2. imam stalni posao i u ugovoru u radu mi je prijavljeno 40 sati tjedno. da li se to mora mijenjati i mogu li obrt obavljati sama, na prijavljenih, npr. 20 sati tjedno? za manikuru da li moram imati završen tečaj?
  3. kod mene je slična situacija. imam završenu srednju ekonomsku školu, smjer ekonomist i htjela bih otvoriti obrt za manikuru, pedikuru i nadogradnju noktiju gel tehnikom. jel mi potreban kakav tečaj, ako ja mislim obavljati djelatnost. a imam stalni posao kod drugog posodavca. znači, bez bižuterije, samo nokti. i kod roditelja mi je prostor, 16m2. unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija