Jump to content

kina

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kina objavio

  1. kina

    Punomoć

    Na koji način se otkazuje punomoć odvjetniku jer sam nezadovoljan njegovim radom a da ne dolazim u fizički kontakt sa njim.
  2. ali zato su me upozorili da je kvaka u izjavi; 'odričem se nasljedstva u svoje ime' tako da ovo rečenica od savjetnika zahtijeva da traži novog nasljednika kojeg mu ja odmah nudim jer je jedino moje 'dijete'- 30 god.
  3. Nasljeđujem 1/4 kuće i livade a hoću to nasljedstvo darivati sinu jedincu; preporučili su mi da na raspravi izjavim: ''odričem se nasljestva u svoje ime ''. Automatski sudski savjetnik traži novog nasljednika i naći će mog sina. Bitno je ovo: 'u svoje ime'. Također su me savjetovali da sin čeka u hodniku i kažu ako je susretljiv savjetnik i ako mu ja za vrijeme davanje izjave kažem da je nasljednik moj sin i da je u hodniku, onda on na istoj raspravi može donijeti odluku da ostavinu naslijeđuje moj sin. Molim vas da mi kažete da li je to tako u sudskoj praksi i ustvari da li je to točno
  4. jedinac sam i naslijedio sam od pokojne tete moga pokojnog oca 1/4 kuće sa sa poljoprivrednim imanjem. za desetak dana je ostav. rasprava na kojoj bi trebao prihvatiti ostavinski dio što i hoću, ali ja bih to odmah na toj raspravi darovao svom sinu ( jedinac ) što će on prihvatiti jer će biti prisutan na raspravi. porez od pet posto ću platiti ali je pitanje da li i na to što darujem sinu moram platiti još neki porez 'na dar' ?
  5. Molio bih ako neko zna za provjerenog odvjetnika za braniteljsko pravo.hvala
  6. na bolovanju sam bio od 05.01.2006-e do 28.11.2008 i tada otišao u apsolutnu invalidsku mirovinu koju redovno dobivam.u periodu bolovanja nisam dobio ni lipe zato što sam dužan državi za svoje doprinose oko 120.000,oo kn + 160.000,oo kn kamata i naravno na sudu sam sa njima u sporu pod prijetnjom oduzimanja kuće. pitanje glasi : Da li ja mogu tužiti državu za neisplačeno bolovanje koje bi iznosilo oko 120.000,oo kn.+ kta. ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija