Jump to content

cupko

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je cupko objavio

  1. Poštovani,

    d.o.o ne posluje preko 10 godina, a financijski izvještaja sam prestao davati od 2014 znači posljednje je bilo za 2013. Ove godina u 2. mjesecu Trgovački sud je pokrenuo likvidaciju jer nisam dvije godina predavao izvještaje. Sada sam dobio od Fine Prekršajni nalog za izvještaj 2016 godinu ja kao direktor i d.0.0. Došao sam sa  G.O i u sandučiću našao kuvertu "Prekršajni postupak osobna dostava" bez ikakvog datuma na njoj kada je predana na poštu. Postoji li kakva mogućnost da me oslobode kazne ako napišem žalbu, jer ako ne u roku 8 dana plaćam manju kaznu. Ako ja ne platim kaznu za sebe kao direktora, znam biće mi ovrha na plaću a šta se dešava ako ne platim kaznu za d.o.o (10000 kn). Ako mi sada u 8. mjesevu lividiraju firmu, izbrišu iz registra mogu li opet dobiti kaznu za izvještaj 2017. godinu.

    Hvala unaprijed

  2. Jučer sam napravio glupost: upravljao vozilom i tom prilikom izvršio preticanje kolone vozila u pokretu po prometnoj traci namjenjenoj za vozila iz suprotnog smjera. Kolonu vozila pretjecao u dužini cca 200m.

    Znam da sam kriv i potpisao sam prekršajni nalog i uzeo ga. Kazna je 3000 kn + 500 kn prekršajnog troška i 3 mjeseca bez dozvole.

    Poneslo me je, D. Svetice i Vukovarska kod lidla, traka za ravno puna ko šipak a moja za lijevo u Vukovarsku prazna i ...hop, nije 200 m ali znam da zakon ne mjeri dali je 10 m ili 200m.

    Zanima me od kada gubim dozvolu, dali da pišem žalbu jer se nemam na šta žaliti jer znam da sam kriv jedino zbog odgode oduzimanja vozačke jer u obitelji imam uskoro operaciju koljena i svaki dan se mora voziti na terapije. Postoji li mogučnost plačanja na rate? Kakva su upoće iskustva sa žalbama da me ne globe još više?

    unaprijed zahvaljujen.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija