Jump to content

ilijads

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ilijads objavio

  1. Poštovani! Brat i ja smo naslijedili kući sa dvorištem. Kuća i dvorište je sve 1/2 svakome. Umeđuvremenu sam saznao da kuća treba izmjene i dopune građevinske dozvole, tj. da nema građevinsku za jednu etažu. S bratom sam razgovarao da to treba napraviti i da treba poslje toga napraviti etažiranje svega, ali on je kazao da nema novaca i da ako ja imam neka to napravim, ali da on ništa neće financijski snositi jer je u financijskim problemima. Kako ja mogu njega nagovoriti da se nešto pokrene ako on ne želi. Ja za svoju obitelj kao i za njegovu želim da se to imovinsko riješi da je svaki dio 1/1 a ne sve 1/2.
  2. Poštovani! Zanima me dali negdje u zakonu postoji primjer ugovora o fotografiranju, i dali je to zakonski kod nas riješeno, ja se bavim amaterski fotografijom i modeli su mi uglavnom cure pa bih htjeo znati dali ima gdje model release za nabaviti i kako je to zakonski pokriveno kod nas. Hvala!!!
  3. Imam pitanje i trebam odgovor. Radise o sljedećem, ja sam amaterski fotograf, znači bez tečaja ili škole za fotografa. Trebam fotografirati radne mozne revije i modele za modnu agenciju. Što trebam sve napraviti da bih to mogao raditi a da me nitko ne kazni.
  4. ilijads

    t-com

    Telefonska linija je navedena u ostavinskom postupku kod javnog bilježnika i u rješenju je o nasljeđivanju.
  5. ilijads

    t-com

    Poštovani! Prije 3 mjeseca mi je majka umrla i bila je ostavinska u kojoj ja i brat nasljedjujemo i njezinu telefonsku liniju. U t-com smo išli da odjavimo pretplatničku liniju ali su nam rekli pošto ugovor traje 2 godine da moramo platiti penale tj. 614kn. Pitanje moje je zasto to moramo platiti kada nje nema više a nama ta linija ne treba.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija