Jump to content

frank80

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. od spago dana 6.10.2009. 19:03 Dragi Frank, dobrodošao u seksualni odnos sa MUP-om. Jedna riječ-NADOPUNA. Pa što si ti mislio, ako ti se otac izjasnio kao hrvat, da si i ti hrvat. A što ti je majka? Jesi li čist ili ne? Pa ti si mogao reći da si palestinac. Ovako MUP razmišlja zakržljalim djelovima omalenog mozga. To rade jer postoji jedno pravilo da se samo čistim hrvatima daje domovnica. Na primjer da se u tebe ne sumnja ti bi je dobio odmah, ali možda ti ipak nisi sto posto naš. #OOPS# ga to ti je to, a ove gluposti dostavi što više dokumenata to ti je sviranje kurcu. Vidi da se nekome u ZG u MUP-u tutne par stotina eura i riješio si problem inače- ODBIJENICA jer nisi dokazao da si se tijekom života konstantno izjašnjavao kao hrvat. To ti je takozvao ekstenzivno tumačenje norme članka 16 ZHD-a gdje pravnici koji su studirali 10 godina daju svoje tumačenje jasne i nedvosmislene norme- dati državljanstvo pripadniku hrvastkog naroda, te ako je samo jedan roditelj pripadnik hrvatskog naroda, dijete je isto pripadnik hravstkog naroda, makar drugi roditelj bio i cigan. Ti možeš reći da si eskim tijekom cijelog života, ali to ne mijenja stvar jer si od rođenje Hrvat. Eto to ti je to, uhvatili su da te guze jer im se može. Hvala na savjetu Spago. Nisam se mogao izjasnjavati kao hrvat kada nije bilo rubrike narodnosti. Svako Dobro.
  2. Da li ima netko tko bi mi mogao dati koristan pravni savjet? Unaprijed Zahvalan.
  3. od bovu dana 4.10.2009. 12:07 iako nisu tražili dostavi im i krsni list iz crkve (ako si kršten ) Nisam krsten.
  4. od Mati77 dana 3.10.2009. 23:24 Moj savjet je da upotpunite vašu zamolbu te napišete kako u dokumentima nema rubrike o vašoj nacionalnosti te priložite ovjerene preslike tražene dokumentacije kao dokaz onoga što izjavljujete. Isto tako probajte naći što više dokumenata starijega datuma u kojima stoji da ste hrvatske narodnosti te dostavite u ovjerenoj preslici. U zamolbi još dodajte s kojim ste problemima suočeni u dokazivanju i da ponovim, dostavite što je moguće više dokumentacije. Navedite u zamolbi da, budući da u traženim dokumentima (priloženim) nema podataka o narodnosti, uz njih prilažete npr.ovjerenu presliku starih dokumenta; stari rodni list itd. Dakle, pošaljite što traže i objasnite da budući da u tim dokumentima nema narodnosti, prilažete ovjerene preslike toga, toga i toga. Hvala na odgovoru Mati77. Dokumente starijeg datuma u kojima stoji da sam Hrvatske narodnosti nemam jer nije bilo rubrike narodnosti.
  5. Postovanje. Temeljem prava na dvojno drzavljanstvo(trenutacno imam bih drzavljanstvo),podnijeo sam zahtjev za primitak u HR drzavljanstvo sam predao prije par mjeseci. Uz Zahtjev sam prilozio ocevu domovnicu,dokumente gdje se izjasnjavao kao hrvat(vojnu knjizicu,radnu knjizicu),bakine i dedine dokumente gdje su se izjasnjavali kao hrvati(rodne listove,radne knjizice) kao i svoj zivotopis,molbu. Nedavno sam dobio postu u kojoj je navedeno temeljem clanka 16 stav 1: gdje se trazi od mene da dostavim spise gdje sam se detaljno i u kojim situacijama na objektivan nacin izjasnjavao kao hrvat kao i dokumente od nacionalnosti moje majke i dostaviti dokaz o tome.Pored toga ,potrebno je upotpuniti zahtjev na nacin da se dostavi izvornik ili ovjerena preslika vojne knjizice i vojni jedinicni karton Isto tako trazi se od mene da donesem ovjerene preslike svih prijavnih listova za upis semestara tijekom studiranja kao i ovjerene preslije svjedodzbi ili neke druge dokumente iz kojih ce biti vidljivo da sam se nacionalno izjasnjavao kao hrvat. Naglasavam da na svim dokumentima koji se traze od mene nema rubrike nacionalnost(vojna knjizica,radna knjizica,svjedodzba,majkin rodni list,diploma,itd) kao i da nemam niti jedan dokument gdje postoji rubrika nacionalnost. Molim dobre ljude za Vasu Pomoc. Unaprijed Zahvalan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija